Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 06:36   #1010
Sophia_1
Zadomowienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Hej Laseczki

Monini tesknilysmy, a jak! i fajnie, ze urlop udany, bedzie co wspominac

Isia, niektorzy faceci to takoe ciemne masy....jak nie ma smykalki do podrywania, to zabiera sie za takie marne teksty...ja tez tego nie lubie. A Lidka wyobrazam sobie jak pieli ogrodek i wyrywa te kwiatki. Musze ja poznac osobiscie! Mam nadzieje, ze poznam wszystki wizazowe maluchy

Santi Lolka jest sliczna i nie moge uwierzyc, ze juz taka duza
.A nie dawno jeczalas, ze chcesz juz rodzic

Czarna, powtorze do Isi. Glowa do gory, piers do przodu, bez dolow i dolkow mi tu zadnych. No i masz tu doskonale przyklady Santi, Linka, Anteria, Kwicia - udaje sie, tylko czasem trzeba czasu.

I co ja tam.komu jeszcze mialam nie pamietam.

U nas bez wiekszych zmian. Agata chdzi za raczki, pptrafi wstac bez trzymanki, ale za chodzenie sie jakos nie zabiera. No coz, przyjdzie i jej czas
W pracy....eh....najgorzej to jak nie masz po drodze z szefostwem...czasami mam wrazenie, ze Oni z ksiezyca spadli i nie maja pojecia o niczym...
Z mezem raz lepiej, raz gorzej. Wiadomo jak to z zwiazku.

A teraz ide pic kawke

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń

Edytowane przez Sophia_1
Czas edycji: 2014-08-15 o 06:39
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora