2014-08-15, 09:17
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Jak wy mówicie że wasze dzieci jedzą wszystko, to np jak smażycie kotlety, czy jecie pizzę to dzieci też to dostają jako obiad? 
|
My z naszego obiadu dajemy tylko ziemniaka.
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Isabell12
pytanko mam
czy wasze dzieci śpią na poduszkach?
, ja do tej pory nic nie dawałam spał zupełnie płasko ale teraz widzę ze lepiej mu się śpi jak ma coś pod głową choćby taką malutką płaską z rożka tego noworodkowego
|
Adaś śpi na swojej poduszce płaskiej. Bez poduszki nie chce spać i musimy brać go do nas do łóżka, a ta jest gorsza.
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------
Cytat:
Napisane przez misia332
Boziu jak moje maleństwo się ucieszyło, jak mnie zobaczył o 9, a teraz śpi.
Dziewczyny powiedzcie mi, czy w Waszych żłobkach drzemka jest dopasowana do malucha ?
I jak jest z wyżywieniem ?
|
Raczej tak, bo w karcie informacyjnej jest pytanie o porach drzemki.
Jak ja się stresuje z tym żłobkiem, zasnąć nie mogę, a później w dzień jestem zmęczona.
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------
Cytat:
Napisane przez czaszka_
moja wstala o 6 i ja juz obolewam ze mi nie dala pospac
|
Ja marzę o takiej nocy, by o 6 wstać. Zawsze w nocy trzeba wstać. Dziś np płakał przez sen i nie szło uspokoić.
|
|
|