2014-08-15, 09:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Ahoj!
Wczoraj w końcu ogarnęłam skórki, yeah! 
Pomalowałam nawet Białą Fabryką, ale tragicznie nie chciało mi się nakładać trzeciej warstwy ani topu, wynikiem czego są prześwity, bąble i odciśnięta pościel No normalnie wszystkie grzechy jakie można popełnić 
Cytat:
Napisane przez meeow
oooj tam, pomyśl sobie, że wyrabiasz średnią za mnie, bo ja od czerwca żadnego lakieru nowego nie kupiłam  lepiej?
chciałam coś mądrego napisać, ale chyba dzisiaj nie mój dzień, także.. zgadzam się 
|
Ty wiesz, że ja też Próbuję sobie przypomnieć jaki lakier kupiłam ostatnio i... pustka Teraz tylko te od Agi
A żeby zamaskować kryzys eko-ero chyba założę sobie bana, na jakieś pół roku 

Cytat:
Napisane przez agaszak
Wczoraj chyba w ogóle był jakiś słaby dzień  styrana byłam jak chomik po karuzeli  więc znam Twój ból 
Jesteśmy po malowaniu- w klubie wrzuciłam foty, łóżko z palet też już pomalowane. Jak ogarniemy pierdoły wrzucę efekt finalny 
Pjona 
Materac biorę przez neta, u mnie w sklepach mają jakieś masakryczne ceny  Wybrałyśmy bonelowy, jednostronny z pieldyliardem mat ( jakieś gąbki, kokosy, filce  ) Twardość średnia, H2 ( to taki do 80 kg), 18 cm grubości. Aaaa i ważne - jak będziesz zamawiała przez internet to żeby nie był zrolowany 
|
Dokładnie tak 
Widziałam malowanie - podziwiam, meble wyszły świetnie 
Dziękuję za wskazówki O takim materacu właśnie myślałam - jak przepatrywałam All wyglądały najsensowniej (na początku myślałam, że zamówię w Jysku razem z ramą, ale tam albo gąbka i gołe sprężyny za 300, albo coś niewiele lepszego za trzy razy więcej ). Trochę żal, że nie wypróbuję go wcześniej w sklepie, ale co do cen stacjonarnie też masz rację 
Cytat:
Napisane przez izaa29
O mamuniuu nie mam siły, dopiero teraz mam chwilę aby do was zajrzeć  Paznokcie mam gołe, rano będzie malowanie  Rano sadziłam bratki, później byłam w mieście a aktualnie jestem w trakcie robienia mojej pierwszej tarty, ciekawe czy wyjdzie 
|
Omnomnom 
Kiedyś w Ugotowanych chyba widziałam potrójnie czekoladową tartę (spód, nadzienie, polewa/sos - wszyyystko z dodatkiem prawdziwej czekolady ), obśliniłam się cała W ogóle te tarty to fajny wynalazek 
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
kocham Cię 
|
Kochajooo! Z wzajemnością 
Cytat:
Napisane przez AgataBm180
A jak.. 
mam namiary, bylam tam osobiście w ten sam dzień, kiedy dostalam skierowanie, obczajka była..jak to ja 
|
I bardzo dobrze
|
|
|