2014-08-15, 08:34
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Własna książka
Cytat:
I, wybacz, ale wstęp gdzie piszesz o sobie jest bardzo egzaltowany Och, taka jestem twórcza, och nieposkromiona chęć łaknienia... srutututu Coś jak wynurzenia gimnazjalistki o swojej wyjątkowości, bo ona jest taaaka inna Od razu się czytać cokolwiek odechciało.
|
Chciałem tylko uargumentować jakoś moją wolę publikacji tutaj Podejrzewam, że wiele osób tak ma, a gimnazjalistą nigdy nie byłem więc nie wiem jak to jest
Szóstą część planuję napisać w stylu "Detektyw Rick" , podoba mi się ten styl, jest bardziej dynamiczny od mojego ( pomimo, że w kolejnych częściach staram się zwiększać kolejno dynamikę )
, zależy mi też na konstruktywnej krytyce, jak np zasugerowany przez jedną z osób, której udało się przeczytać wszystkie pięć części "
Fragment z "Detektyw Rick" :
Cytat:
W paczce znajdowało się niewielkie, brązowe pudełko. Gustowne, zamykane na magnesik. Taaak, pomyślał Rick, piękna chińska robota. Przez chwilę napawał się widokiem. Był bardzo podekscytowany. Drżącymi rękami otworzył je. Jego oczom ukazało się... Nie, nie wierzył własnym oczom.
|
|
|
|