2014-08-15, 09:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)
Cytat:
Napisane przez Agnieszakk
No tak, ja się tez ciesze, tylko dalej mi trudno w to uwierzyc. Kiedy umawiac sie ja pierwsza wizyte u ginekologa? I jak mam bete 30 to raczej ciaza, prawda?  troche sie martwie bo dopiero wychodze z zapalenia pluc i bralam antybiotyki...
Milo mi do Was dolaczyc 
|
ja ide 1wrzesnia w 7tyg1dzien 
Cytat:
Napisane przez Agnieszakk
Jejku, jajo zniose do 7/8 tyg. Chce wiedziec juuuuz czy na pewno na oewno jestem w ciazy  i musze dopytac o te antybiotyki. A jak zareagowali Wasi partnerzy na wiesc o ciazy?
|
dasz rade poczekac mi tez sie tak wydawalo bo jak sie umawialam mialam 3tyg jeszcze a teraz juz prawie dwa ;P
ja robilam 3bety w odstepie 48h
pierwsza pokazala okolo 44, druga okolo 214 a trzecia okolo 695
moj M bardzo zadowolony, wszustkim by mowil 
i wlasnie robi mi sniadsnie 
Cytat:
Napisane przez madelinem
Hej.
I ja powoli nieśmiało dołączam. OM miałam 9 lipca. Dwa testy pozytywne, pierwszy blady ale drugi juz wyraźny
Wizytę mam 9.09. i chyba nie będę przekładać. Boje się trochę bo w październiku poronilam w 7 tyg a w maju miałam lyzeczkowanie 10tydz z powodu pustego jaja.
W domu mamy córeczkę 3,5 roku
Pozdrawiam.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
|
kochana ze wzgledu na poronienie wlasnie dobrze ze masz wizyte wczesniej 
Cytat:
Napisane przez rybcia2309
Witam was dziewczyny, u mnie juz może nie taki szok jak przy pierwszym bo tu sie staralismy choc to pierwszy cykl a myslalam ze pitrwa to ze 4, moj mąż bardzo sie cieszył i gada wszystkim naokoło az mnie to drażni nie bierze pod uwagę że to początek i nigdy nic nie wiadomo, ja do póki nie zobacze serduszka to chyba nie uwierzę a chcialabym moc juz kochac mala kropeczke, marze o dziewczynce, bo mam synka, ale jak dostane chlopca to pomyśle ze jestem taka wyjątkowa ze nadaje sie tylko do chłopaków : ) hehe
---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------
A o zapomniałam dodać ze mi niedobrze...a dzisiaj jedziemy nad morze 10h o 12 w nocy i moja rocznica z mężem piąta a ja o bara bara to nawet myslec nie chcę matko może coś powinnam z tym zrobić?
|
hehe my tez sie nie kochalismy jeszcze ja narazie nie mam checi i jakos sir boje
...
wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez Mirelka_90
Witam was dziewczynki. Moje mdłości sa mniejsze ale wciąż bywaja raz mniej raz wiecej... staram sie jesc sniadanie wiec wtedy jest latwiej. Mecze sie strasznie szybko (tez mam dodatkowe kg) a moje cyce to masakra jakie sie wielkie zrobiły były duze ale teraz to masakra jakie pełne ze bez biustonosza wyglądaja jak bym była w i to z pusz up. Ja miałam wielką ochote wczoraj wieczorem żeby z męzem ten teges a on mnie brzydko odmówił :-( aż się popłakałam :-( poczułam sie nieatrakcyjna dla niego, tak jakby czuł obrzydzenie do mnie... eh
mnie też brzuch dość często boli i zaczyna mnie to martwic wizyta dopiero za 1.5 tyg i az sie boje. Biore ciagle duphaston i witaminy.
zbieram się teraz coś ogarnać jakąs kawke
|
kochana on pewnie boi sie tak jak ja kochac 
nie denerwuj sie kochana!!
ja kawe odstawilam totalnie choc qiem ze 200mg kpfeiny dziennie mozna przyjac 
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Ale mnie tak mocno zabolalo dlatego sie zdygałam.
:-(
no mnie tez jakos mniej bolał.
Hej, sprawdzalas na kiedy masz termin? :-D
Co do igraszek to tez zero chęci z mojej strony. :-( mam nadzieję ze to minie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
mam nadzieje ze nas juz bedzie coraz mnoej bolal hehehe
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
my tez mamy dziś 5 rocznicę  bara bara zabronione w naszym przypadku
super, że jest serducho 
|
wszystkiego najlepszego
Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|