2014-08-15, 09:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
Napisane przez kraven
Blondie ja też oglądam ID - uwielbiam ten kanał i jeszcze 13 ulica.
|
Też lubię i jeszcze Comedy Central. 
U nas TV jak jest włączony to robi za tło. Nie pamiętam kiedy ostatnio siadłam i obejrzałać coś od A do Z.
Często ustawiam też kanał z muzyką i robi za radio. 
Cytat:
Napisane przez kashmirka
dokładnie, każdy związek jest inny i nie ma co uogólniać  ja znam np. parę która była ze sobą 10 lat przed ślubem, ożenili się i po pół roku był rozwód  a znam też taką co właśnie znali się pół roku przed ślubem i są udanym małżeństwem z kilkuletnim już stażem 
|
Też taką znam. Może to ta sama? 
Cytat:
Napisane przez kashmirka
spakowałam się  najgorsza czynność związana z wyjazdem za mną  czekam na Tż z obiadokolacją, później ogarnę jeszcze kuchnię i muszę sie wcześniej dziś położyć bo jutro 4.30 pobudka 
|
Udanego wypoczynku Kochana, oby słoneczko Wam przyświecało. 
Ale wczoraj mieliśmy intensywny dzień. Dużo podziałaliśmy w domu, jeszcze po pierwszej w nocy gipsowaliśmy narożniki przy podłodze w kuchni i przedpokoju. :mdleję:
Ja dodatkowo wieczorem byłam na badaniach - usg piersi i tarczycy. Podczas urlopu wyczułam coś w prawej piersi. Oczywiście strach w oczach. Później jakby przeszło, ale strach pozostał. Na szczęście to fałszywy alarm i piersi są czyściutkie. 
Dodatkowo Pani doktor powiedziała mi, że przy mojej budowie piersi (są gęste, mają mało tkanki tłuszczowej) często może mi się wydawać, że coś tam mam, bo po prostu jest to taka struktura.
Dzisiaj od rana pobudka (po 5h snu ). Śniadanie zjedliśmy, właśnie przybyli przyjaciele TŻ, co oznacza, że ja będę za chwile bezdomna. 
Będą robić wylewkę w kuchni i przedpokoju, a że to pomieszczenie przejściowe to ja nie wyjdę to utknę w pokoju do wieczora bo podłoga będzie schła 8h.
Jadę więc do koleżanki na ploty i kawę, a później się zobaczy. Będziemy się pewnie z TŻ cały dzień gdzieś szlajać, bo wejść będzie można dopiero wieczorem. 
Miłego dnia dziewczyny.
Czas edycji: 2014-08-15 o 09:55
|
|
|