Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 08:49   #518
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

My wczoraj z mężem mieliśmy pierwsze wspólne wyjście na dłużej od czasu kiedy się Kinga urodziła. Rocznica ślubu. Młoda została z moją mamą i nie powiem, żeby była dla niej łaskawa No a ja cały czas w restauracji, a potem w kinie się tylko zastanawiałam, czy wszystko ok
Tak się nie mogłam doczekać dłuższego wyjścia bez małej, a jakoś tak dziwne to było. Kolejne w planach we wrześniu gdy będziemy szli na Windurfing na Narodowym. O ile ktoś będzie chciał z Kingą zostać

Tak czytam o tym, że rozszerzacie dietę, a my na razie oprócz kaszki (dla zwiększenia wagi) nie dajemy nic. I tak się zastanawiam czy jest sens zaczynać przed wakacjami. Może poczekać do powrotu? Tylko wtedy młoda będzie już miała 6,5 miesiąca.... co sądzicie?

Moja wyszła z założenia, że po co siebie bić jak można matkę Doznałam już bicia, drapania, szczypania

Ja posłuchałam koleżanki, która sporo lata z maluchami i powiedziała, że im mniejsze tym łatwiej

Super, że już za tobą i życzę, aby jak najszybciej brzuch przestał boleć no i również miłego rozszerzania diety

Marchewka musi być smakowa

Siatki mam w aplikacji na telefonie więc nie mam linka, ale myślę, że powinnaś gdzieś na stronach WHO znaleźć
Ja kupuje w Rossmannie.

Ja jestem ciekawa, czy moja będzie chętnie jadła inne rzeczy niż mleko matki, czy też mi się niejadek trafił.

Ja się cieszę
Pokażesz jakieś zdjęcia od Magdy?
Do Barcelony jedziemy na koniec września. Jeżeli tam jeszcze nie byłaś to polecam. Jest to bardzo fajne miasto.

No ja oprócz kaszki na razie też nic nie planuje.

żeby jak najszybciej apetyt wrócił.

W skoki to ja już dawno przestałam wierzyć.

I tak nie mogę się doczekać aż będzie jeszcze bardziej mobilne moje dziecko Może masochistka ze mnie

Tak z ciekawości, to jak długo utrzymywały się problemy brzuszkowe?

Życzę cudownych wakacji.
Tygrysku ja bym poczekala niby masz juz kaszke za sobą ale czytałam ze rozszerzenie diety musimy zacząć w miarr spokojnych warunkach zeby dziecko kojarzylo to pozytywnie. Poczekaj nic się raczej nie stanie

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora