Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 09:00   #4472
ever_92
Zadomowienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez daszna Pokaż wiadomość
laila: widze, ze nie tylko ja mialam bezsenna noc. :P:P najpierw nie moglam zasnac, potem siku, potem TZ wstawal do pracy, a teraz do poloznej. ledwo na oczy widze. :///

vilet: gratulacje!!! ))

milego dnia, brzuszki!
Napisz dzis jak tam po wizycie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiakk23 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Wczoraj miałam urwanie głowy ze wszystkim- Robimy urodzinowego grilla dla męża dziś- wczoraj zaczęłam przygotowania, zamarynowałam mięsko (skrzydełka, karczek, piersi z kurczaka), zrobiłam jedną sałatkę,w międzyczasie 2 prania, i garów Caaały stos Najdłużej zeszło mi się z tortem..ALE WYSZEDŁ PO PROSTU PIĘKNIE A TO BYŁ MÓJ DEBIUT WSTAWIĘ PÓŹNIEJ FOTKĘ JAK WYGLĄDA i wszystko na pełnych obrotach- jak wstałam wczoraj po 7 to do 17 30 na najwyższych obrotach.. a później pojechaliśmy do tych znajomych na grilla i widziałam 6-tygodniowego Dzidziolka spał i jadł i dotrzymywał nam towarzystwa do 12 w nocy. Dziś za to mam mniej pracy - nadrobiłam wczoraj została mi sałatka do zrobienia- GYROS, surówka i sosy do grilla Miłego dzionka życze wszystkim i gratuluje rozpoczętych tygodni

Ooo rajuuu... Ale Ci się narobiło w szoku wielkim jestem

Ja właśnie jem ostatnio bardzo mało.. ale za to do kibelka chodze częściej

Mixi Przeczytaj dokładnie ich ofertę - opis na allegro pod piżamami Piżamy sa świetne gatunkowo, prałam je juz i dalej sa świetne Brawo dla malutkiej za zdrówko i wagę

dla Miłeczka że rośnie zdrowo

Oooojj wzruszyłam się jak przeczytałąm że w końcu poznaliście kto zamieszkuje Twój brzuszek
Czekam na fotke torta moze kiedys sie odwaze tez go sama zrobic, jak juz piekarnik bedzie, bo tak to dla Tz na urodziny ciasto robilam

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

To ja chyba zaraz wstaje powoli, bo dzidziol pewnie jesc chce, a ja sie wylegiwuje.