Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 09:13   #395
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Witam się i ja śniadanko zjedzone i co tu robić ???

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry
u mnie ciezka noc uffff albo mi sie wydaje albo maly sie obrocil i lezy wreszcie tak jak ma lezec a jesli nie to zmienil sobie tylko strone o 180 stopni jeeejciu tak sie wiercil caly czas kopal co sie przekrecilam na lozku to puk puk bylo no ale jesli lezy jak czlowiek teraz to warto bylo nie spac slynna bulecka jest teraz po lewej stronie musze go dzis pobudzic czyms i zobaczyc czy kopniaki czuje dalej w tych samych miejscach cos mi sie jajcory odezwaly wogole jakos dziwnie tak niewiem czy sie przejadam na noc i zoladek boli dzis msm zamiar zjesc w minimalnych ilosciach

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

koliberek a co tam u was????
A ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam ,mała dała się mamie wyspać i nie kopała tak często jak ostatnimi czasy

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
U mnie dziś wielkie szykowanie, pakowanie i w drogę.

A jutro zabawa na weselichu
Udanego wesela

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez violino Pokaż wiadomość
Było. Bo nic się nie dzieje bez przyczyny Ale to długa historia
"Sekret - prawo przyciągania", polecam tym, które nie znają - nie wiem, jak teraz, ale kiedyś Wujek Google wywalał to online za darmo na pierwszej stronie
Mały kot był sobie poszedł, bo duży kot bawił się piszczącą myszą, a teraz znowu wrócił i brzęczy na dobranoc. (Wiem, dawno miało mnie tu nie być, ale angielskiego kawalątek robiłam i tak zeszło ).
O, i bateria zdycha.
muszę zobaczyć

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Aneczko jak samopoczucie dzisiaj??? Mąż wyjechał?

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora