2014-08-15, 09:14
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 18
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
ja mam napisane żeby choć mały palec u ręki został wolny
mnie też poleciła tak fryzjerka ,po tym jak dziewczyny wciąż płakały po myciu włosów.
Pierwszy raz jak je kładłam wieczorem nierozczesane to stracha miałam że z kudłami idą spać,a rano elegancko się czesało 
|
Ponoć najgorsze co robimy naszym włosom to spanie w mokrych i rozpuszczonych bo wtedy najbardziej sie niszczą.
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------
Cytat:
Napisane przez justynamagdalen
Kochaneczko droga chciałam popytać Cie o te mentor..one dalej już tyle.po zabiegu są twarde?? Pytam bo chce się na nie zdecydować i słyszałam że piersi po jakimś czasie miękka, pytanie. Do dziewczyn któraś z Was ma mentory jeszcze jak wrażenia?
Buziaki na dzień dobry:-*
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------
Kochana co do włosków ja kiedyś sobie kupiłam areganowy maskę z Bingo Spa i była super nie droga, włosy po niej super i przepięknie pachniało :-* moja kumpela pokazała mi też wczoraj super szczotkę tanie tweezer i mówi że jest mega zadowolona, nie wyrywa jej włosów i ładnie rozczesuje :-*
|
Szczotka tangle teezer mam ale wole z naturalnego włosia dzika
|
|
|