|  2014-08-15, 10:15 | #753 | 
	| Zadomowienie 

| 

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)

Witaj, i bardzo Ci gratulujęCytat: 

| 
					Napisane przez Agnieszakk  Cześć, mogę nieśmiało do Was dołączyć ?   
Odebrałam dzisiaj wyniki bety - 30, więc chyba jestemw ciąży. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, w piątek idę potwierdzić do lekarza. 

Pytaniecdo bardziej doświadczonych - jak długo wychodziłyście z szkou/ zaskoczenia? |   My po naszych przejściach z szoku ciążowego wychodziliśmy do dnia porodu.
 Teraz mimo, że podchodziliśmy do IVF trzy razy nie możemy w to uwierzyć, ale jak brzuszek zacznie rosnąć będzie łatwiej

Cytat: 

| 
					Napisane przez Agnieszakk  Jejku, jajo zniose do 7/8 tyg. Chce wiedziec juuuuz czy na pewno na oewno jestem w ciazy    i musze dopytac o te antybiotyki. A jak zareagowali Wasi partnerzy na wiesc o ciazy? |  

Wytrzymasz, zresztą możesz iść wcześniej ofkors
  Tylko jest ryzko, że niewiele będzie widać i się niepotrzebnie zdenerwujesz.

Cytat: 

| 
					Napisane przez madelinem  Hej.  
I ja powoli nieśmiało dołączam. OM miałam 9 lipca. Dwa testy pozytywne, pierwszy blady ale drugi juz wyraźny    
Wizytę mam 9.09. i chyba nie będę przekładać. Boje się trochę bo w październiku poronilam w 7 tyg a w maju miałam lyzeczkowanie 10tydz z powodu pustego jaja. 

W domu mamy córeczkę 3,5 roku    
Pozdrawiam.

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |  
 Witam i również gratuluję
  Tym razem musi być dobrze!!

Rybcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! I udanego wypadu nad morzeCytat: 

| 
					Napisane przez rybcia2309  Witam was dziewczyny, u mnie juz może nie taki szok jak przy pierwszym bo tu sie staralismy choc to pierwszy cykl a myslalam ze pitrwa to ze 4, moj mąż bardzo sie cieszył i gada wszystkim naokoło az mnie to drażni nie bierze pod uwagę że to początek i nigdy nic nie wiadomo, ja do póki nie zobacze serduszka to chyba nie uwierzę a chcialabym moc juz kochac mala kropeczke, marze o dziewczynce, bo mam synka, ale jak dostane chlopca to pomyśle ze jestem taka wyjątkowa ze nadaje sie tylko do chłopaków : ) hehe
 ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

A o zapomniałam dodać ze mi niedobrze...a dzisiaj jedziemy nad morze 10h o 12 w nocy i moja rocznica z mężem piąta a ja o bara bara to nawet myslec nie chcę matko może coś powinnam z tym zrobić?
 |   
 Resztę nadgonię wieczorkiem bo zaraz do Sopotu mamy zamiar skoczyć i z dziewczynkami poodpoczywać
  3majcie się

Wysłane z Samsunga Galaxy Trend

Edytowane przez _Madison_
 Czas edycji: 2014-08-15 o 10:17
 | 
	|     |  |