2014-08-15, 10:21
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Cytat:
Napisane przez Mrs.
Ex jestem ciekawa coś Ty tam wymyśliła, jaka to nazwa
Beatakob trzymam  my jak wybieraliśmy fotografa to głównie zwracaliśmy uwagę na zdjęcia jakość itd ale to wiadomo różnie bywa i na kompie i na żywo  Ostatecznie mamy jakiego mamy tego fotografa a teraz chodzą mi po głowie mysli żeby zmienić
Dziewczyny a o której godzinie będziecie miały ślub ? U mnie rozgrywało się między 14:30 a 15 ostatecznie stanęło na 14:30 a i tak jedni mi gadają że za póżno a inni że za wcześnie 
|
Mrs.
Jakosc na pierwszym miejscu. Wlasnie dzis z ciekawosci postanowilam sie przyjrzec co to za fotograf, bo zdjecia byly bardzo ladne i tu taka niespodzianka.
Co do godziny ślubu to zawsze mi się kojarzyło to z godzina 12.00, 13.00. Dziewczyny w pracy się zdziwiły bardzo, bo kiedy czas na fryzjera i czy wesele się kończy wtedy o 23.00? One jak chodzą na śluby to msza zaczyna się o 16.00, 17.00, 18.00. Miałam trochę zgrzyt, bo duza część gości dojeżdża, a przy mszy o 16.00, życzenia pod kościołem, dojazd do hotelu itp obiad byłby po 18.00. Padłabym z głodu a pewnie ze stresu nie mogłabym jeść nic wcześniej. I jestem śpiochem, wiec nie wiem jak na własnym weselu o północy nie zasnąć. Kawy nie mogę pic.
Ziewająca panna mloda 
Mama TZ wyjaśniła mi mój zgrzyt - na Slasku śluby zaczynają się wcześniej i tak przesunęliśmy nasz z 15.00 na 14.00. Wiec taka pora w sam raz, nie za wcześnie i nie za późno chyba.
|
|
|