Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 09:30   #758
Prymaza
Raczkowanie

Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II

Hej dziewczyny! My po wszystkich badaniach, morfologia, mocz, usg wszystko ok, mała waży 2500g i dziś zaczelismy 37tc. Miałyśmy pierwsze ktg i moje dziecko doprowadzało mamusię do zawału. Najpierw spokojnie leżała, a że byłam na lewym boczku, który ona średnio lubi, tak samo jak cokolwiek leży na jej prawej stronie (czujnik tętna) co 2 minuty kopała w niego jak szalona, tętno jej skakało od wysiłku, to jak tętno jej skakało i maszyna ryja darła to matka w stres, jak matka w stres dziecko jeszcze bardziej waliło w czujkę i tak 30minut przezywałam katusze, na co Pani doktor przyszła i zapytała co to za szaleństwo się wyrabia, zerkneła na wykres i powiedziała, że wszystko w porządku...no i tak mam się zgłosić z posiewem na paciorkowca,którego mój lekarz mi jeszcze nie zrobił, a może zrobić dopiero 2 września, bo tak mam wizytę...to ja pytam, a co jak będę rodzić szybciej?? To mam przyjechać i już...??? ale bez posiewu??
Mój gin twierdzi, że mimo terminu na 13 września to urodzę ok 20 września! Kiedy ja twierdzę, że wcześniej no i bądź tu mądra Niestety mój gin zawsze ma rację, bo jak coś to zawsze na jego wychodzi i pewnie będę musiała jechać sama do szpitala bo on będzie musiał być w pracy, a moja cała rodzina będzie 50km ode mnie...będę musiała ściągać teściów...hihi jak zawsze moje zasrane szczęście...
No i wkurzająco drętwieją mi koniuszki palców u rąk, 2 z prawej i 2 z lewej, lekarz mówi, że to normalne i od części szyjnej kręgosłupa. Tak sobie pomyślałam, że zaczęło mi się to od momentu kiedy, dołożyłam dodatkową poduszkę do spania...może coś mi tam się poprzestawiało. Wogóle śpię jak zabita i budzę się z ręką nad głową, która jest już zdrętwiała...
Prymaza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując