Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 09:31   #1747
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Nie właśnie... jestem do tyłu, muszę nadrobić nic nie mów!
Ok, ok ale i tak ostatni najlepszy nawet się troszkę wzruszyłam

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Trax, mając pieniądze na zainwestowanie na pewno sobie poradzisz. I nie musisz byc blisko domu, mozesz byc gdzie chcesz. Masz szanse wyrwać sie od problemów i zacząć od nowa. A w międzyczasie na pewno pojawi sie ktoś, kto bedzie Cie kochał i szanował bedzie dobrze!
Ja wiem, ze sobie poradzę. Tż powiedział, że boi się o to czy dam sobie radę w życiu. Więc jeśli to ma być powód, że jeszcze nie postawiliśmy kroku na przód to pewnie wiecznie tak będzie. Bo ja np boję się o to, że będzie całe życie tak jak teraz: ja u siebie a on u siebie
Niestety najlepiej jest odciąć się i żyć własnym życiem, nie rodziny.
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
To prawda Niby lekarze powiedzieli, że nie mam w ogóle samoistnych no ale łudzę się bo @ też miało nie być a jest, no i też temp skoczyła i trochę innym objawów mam więc liczę na to, że się normuje
Humory zniosę byleby wyzdrowieć

Co planujesz?
Ja muszę coś ze sobą zrobić, wrócę do PL to zobaczę jakie mam możliwości
Na pewno wyzdrowiejesz, zobaczysz jak dalej będzie i powoli wszystko wróci do normy

Planuję to co planowałam wcześniej tylko nie miałam pieniędzy czyli podszkolić się w makijażu, do tego bym chciała zrobić jeszcze kurs na zagęszczanie rzęs i stylizację fryzur Chcę się zająć głównie tym
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora