2014-08-15, 09:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać
Cytat:
Napisane przez helterskelterwerter
W przeciwieństwie do Ciebie mam troszkę klasy i nie będę straszył banowaniem.
|
Cytat:
Napisane przez helterskelterwerter
A więc jesteś facetem. Prosiłem o wypowiedzi Pań i gejów, a nie kalekich umysłowo transwestytów.
|
Dwie wypowiedzi naszego zabawnego kolegi. Spójrzmy, co też możemy z nich wydedukować, Holmesie?
"Kaleki umysłowo transwestyta", hmm... Trochę kiepsko z tą klasą, prawda? Potwierdzają się za to moje podejrzenia, że ludzie w Twoim otoczeniu po prostu nie mają ochoty na kontakty z Tobą. I nie dlatego, że tak ich bardzo boli Twoja "krytyka", ale dlatego, że wydajesz się ludziom rozpieszczonym chłopaczkiem, który wyobraża sobie, że ma prawo obrażać innych.
Trochę kiepsko z Twoją bystrą oceną rzeczywistości. Zawsze mi się wydawało, że geje to faceci... Niewykluczone jednak, że powinnam poczytać jakąś fachową literaturę.
Trzeci wniosek - masz kiepski kontakt z rzeczywistością. Nie dostrzegasz tego, co masz tuż przed nosem (podpis Leszego), a za to imaginujesz sobie tezy bez oparcia w faktach - bo w którym niby miejscu Leszy napisał, że tym upragnionym przez Ciebie gejem nie jest? 
I jesteśmy w domu - jesteś wyjątkowo niegrzecznym, pozbawionym klasy dziecinnym dwudziestolatkiem, który wyobraża sobie, że jest mądrzejszy i lepszy od innych. I który tak bardzo chce w to wierzyć, że gotów jest toczyć o to batalie na forum, nie widząc że budzi tylko rozbawienie. Czyli wróciliśmy do pierwszego posta, a to oznacza że albo dobrze przemyślałeś swoją trollową strategię (i tutaj brawa!) albo - oby nie - naprawdę jesteś tak beznadziejnym typem człowieka.
|
|
|