Dzien dobry!
Po pierwsze Gosia zdjecia mavie cudne! Super wygladasz w ciazy, zazdroszcze figury! Moje ulubione zdjecia to 1 w krotkiej sukience, najpiekniejsze to samej z serduszkiem na brzuchu i to w niebieskiej-stroje obledne!!! Piekna pamiatka! Moja sesja to taka skromniutka w porownaniu z Twoja!
A moge zapytacv ile placilas?
Dziewczyny czy moge nieskromnie wprosic sie do klubu?widzialam ze piszecie o jakis zdjeciach tam dodanych i bardzo mnie to ciekawi
a teraz co u nas: jednym slowem MASAKRA! wczorajszy wieczor byl tak fatalny ze nawet mi sie nie snilo cos takiego"!
To chyba musiala byc kolka , Szymek plakal tak strasznie, a ja kompletnie nie mnoglam mu pomoc! Probiowalam suszarki, tancow, bujania, spiewania, rozbierania, ubierania a on sie darl jakby go ze skory obdzierali! Dobrze sie siostra jest to wziela go ode mnie, ja bylam juz tak zestresowana ze chyba mu sie udzielalo, plakalam razem z nim a ona wziela go i zaczela skakac na pilce i jakos go to uspokajalo. Jak sie zaczeko to pomagala tylko piers wiec mu dalam 3 razy ale to tylko pogorszylo sprawe bo znow byl przejedzony i to potegowalo jego bol
Czuje sie strasznie, mam wyrzuty sumienia ze go dokarmilam, w ogole czuje ze sobie nie radze a to niby 2 dziecko i wszytsko powinno isc gladko a tu takie cos

sab simolex nie pom0gl, w koncu odstawilam wszystkie te kropelki i poczekam co powie dzisiaj polozna-oby udalo jej sie przyjsc!
ja odstawilam tydzien przed porodem, ale musialam sie sama zapytac lekarki bo zapomnialaby mi o tym powiedziec zebym odstawila