Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peeling migdałowy i inne peelingi kwasowe - wymiana doświadczeń
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-13, 14:25   #1423
Rozterka
Rozeznanie

Dot.: Peeling migdałowy i inne peelingi kwasowe - wymiana doświadczeń. ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez ezieta Pokaż wiadomość
Tak, to ten.
Teraz latem rzadko stosuje podklad, a po kwasach to skora tak ladna, ze szkoda podkladac
Ten filtr ma stabilne filtry, na ktore mozna kolorowke stosowac. Ja zwykle czekam, az krem sie porzadnie wchlonie( zima zreszta tez tak robie) i dopiero podklad. Emulsja Avene nie walkuje sie( tak jak ma to w zwyczaju Anthelios LRP) wchlania sie dobrze, pozostawiajac na mojej buzi niewielka biala poswiate, ale nie maske jak SVR.Dzis nawet pudru nie dalam a sam filtr wchlonal sie do matu.
Polecam z calego serca.
czytałam opinie o nim na KWC i sama nie wiem, czy się zdecyduję. A gdzie go można kupić? W aptece? W drogerii? Nigdy nie kupowałam filrtów, więc sie nie orientuję

Cytat:
Napisane przez ezieta Pokaż wiadomość
A mozesz mi powiedziec, co chcesz osiagnac poprzez kwaszenie bikini po laserze? Bo ja stosuje sobie tonik aspirynowy na okolice bikini po goleniu, depilacji, coby wloski nie wrastaly, tudziez nog w tym samym celu.
chcę wyrównać koloryt skóry - w miejscach po poparzeniu laserem mam jaśniejszą skórę. Chodzi mi głównie o skóre w miejscu, gdzie kończy się bikini, a zaczynają nogi
Nie mam pojęcia jakim stężeniem tam robić? Doradzi ktoś coś?

Dodam, że miałam depilowane łydki, pachy i bikini - i tylko na bikini zostałam poparzona

zapomniana...
Rozterka jest offline Zgłoś do moderatora