2014-08-15, 10:40
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 18
Cytat:
Napisane przez mon87
Jestem wlosomaniaczka  nakładam na włosy oleje, przed myciem na godzinke wystarczy, szamponem myje tylko skalp, włosy wcześniej zabezpieczam odżywka, żeby ich nie myć szamponem w zasadzie to tylko ta piana spłukuje pasma, zawsze używam masek na pół godziny i spłukuje na koniec zimna woda  śpię w koku i nie rozczesuje wlosow mokrych  a na włosy kup sobie calcium panthotenikum tabletki tanie ale dobre mi przestały wypadac po nich i nawet trochę szybciej rosną  mozesz tez pic skrzp razem z pokrzywą 
|
Ja też mon i jeszcze piłam drożdże Ale od marca strasznie mi zaczęły wypadać, nigdy nie miałam czegoś takiego, każdego dnia chciało mi się ryczeć, bo nawet przy zwykłym przejechaniu palcami po włosach wypadało mi ich mnóstwo. Akurat brałam wtedy calcium pantothenicum i nic Poleciałam do dermatologa, dostałam loxon, alpicort, żarłam revalid, a teraz kupilam Pantovigar, bo podobno jest super. Jest lepiej, ale nadal mi sporo wypada. Ale też dużo baby hair mam
Misia, zależy dlaczego Ci wypadają, ale jeżeli naprawdę tracisz duużo włosów, to może lepiej idź do dermatologa.
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------
Cytat:
Napisane przez justynamagdalen
Kochaneczko droga chciałam popytać Cie o te mentor..one dalej już tyle.po zabiegu są twarde?? Pytam bo chce się na nie zdecydować i słyszałam że piersi po jakimś czasie miękka, pytanie. Do dziewczyn któraś z Was ma mentory jeszcze jak wrażenia?
Buziaki na dzień dobry:-*
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------
Kochana co do włosków ja kiedyś sobie kupiłam areganowy maskę z Bingo Spa i była super nie droga, włosy po niej super i przepięknie pachniało :-* moja kumpela pokazała mi też wczoraj super szczotkę tanie tweezer i mówi że jest mega zadowolona, nie wyrywa jej włosów i ładnie rozczesuje :-*
|
Tangle teezer
A co do mentorów też jestem ciekawa
|
|
|