Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 10:43   #194
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
hope cieszę się, że wizyta przyniosła dobre wieści
krople życia. wszystko podawaj małemu, nawet krople

przypomniało mi się jak na drugi dzień po cc ściągnęlam 5ml siary laktatorem ręcznym. Mówię do tż zanieś szybko małemu to na patologie niech mu strzykawką podadzą. Tż wrócił i powiedział że położna go wyśmiała, co on jej przynosi i nie będzie się w strzykawki bawić. Wzięła ichnią butelkę i próbowała przelać to co ściągnełam i podać mu butelką. A że było tego bardzo malutko i było gęste to tak naprawdę wszystko zostało na ściankach butelki od laktatora

Potem prosiłam o strzykawki i sama mu podawałam to patrzyły jak na wariatke.

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Nie chciałam pisać bo dużo ich
Marysia, Ania, Ewa, Basia, Laura, Weronika, Ala, Dorota, Karolina, Sara...

Sara Tak moje lalki barbie zawsze nazywałam i mówiłam że moja córeczką będzie mieć tak na imię

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
ogromne kciuki!!

nie wiem ile nabiał "wyparowuje", jak przechodziłam na dietę bezmleczną słyszałam, że i do miesiąca mogę czekać na efekty..
:
Kurde.. Strasznie długo! Chleba tez nie można co nie? A co z laktoza? Bo w sumie nie wiadomo czy mały ma nietolerancje laktozy czy alergie na białko krowie...

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora