2014-08-15, 12:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe wizażanki :D
Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce
Ja juz wole jesc siemie lniane gotowane niz wypic olej
Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
Mam odruch wymiotny po tej mazi [emoji37] za to schabowy usmazony w Siemieniu uwielbiam [emoji5]
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------
Cytat:
Napisane przez chocolate_she
czajelka, ten też właśnie jest nieoczyszczony i tłoczony na zimno a smakuje... Boże, nawet nie wiem do czego porównać ten smak ohyda...  ale popijam go dużą ilością wody i jakoś daje radę 
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------
Zdaje sobie z tego sprawę i absolutnie się z tym zgadzam, dlatego jeszcze dziecka nie planuje z Tżtem, ale od zawsze uwielbiałam dzieci i podobno mam do nich podejście. Wiem, że za młoda jeszcze jestem, ale gdyby się przytrafiło to bardzo bym się cieszyła 
|
To masz juz jakiś start. Ja jestem najstarsza z rodzeństwa, a mój najmłodszy brat ma 3 lata także bylsm w jakis sposób przygotowana do roli matki.
W planach mam dzisiaj wyjazd do nowej Słupi z rodzicami (teściami, ale nigdy tak nawet o nich nie mysle) i synkiem na dymarki świętokrzyskie, gdzie rezyduje juz od czwartku jego tatuś, a mój narzeczony [emoji5]
|
|
|