2014-08-15, 11:09
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Cytat:
Napisane przez asia_z
ja wzięłam takie z miodem i maliną. Polubiliśmy piwa lokalne, więc od czasu do czasu próbujemy sobie  Zresztą na etykiecie przeczytałam, że warzone w Browarze na Jurze, czyli u mnie (swoją drogą polecam Jurajskie)
ja Was dziewczyny podziwiam za Waszą determinację, bo ja przez te stresy jednak trochę odpuściłam. Chociaż staram się pilnować, to nie zawsze się to udaje.
Jak dziadek, trudno powiedzieć. Rano nie spał, był zainteresowany, nawet mówił co nieco, no ale nie poznał nas. Jakaś tam poprawa jest, chociaż cudu nie ma co oczekiwać. Jednak lekarka bardzo sceptycznie podchodzi do pomysłu zabrania go do domu, zwłaszcza że musi być karmiony przez sondę, bo sam nie za bardzo już jest w stanie 
|
Dla mnie smakowe piwa są za słodkie Chociaż kiedyś piłam wiśnie w piwie i było pyszne:d a tak to najbardziej lubie tyskie i desperadosa Jurajskiego nie piłam, ale jak go gdzieś zobacze to wezmę na próbę
Asia, z tego co piszesz to dziadkowi chyba bardziej doskwiera ta demencja niż udar mój raz po szpitalu nie chciał jeść w ogóle, ale babcia mu zrobiła taką awanturę, że się biedak musiał zabrać do jedzenia poprostu wtedy siadła mu psychika i to pomogło,ale nie zawsze tak jest
Asia, powiem Ci że mi trochę motywacja siada .. bo już jestem prawie 3 miesiąc na diecie, oczywiście mam wpadki, większe lub mniejsze, ale podsumowując 3 mce to schudłam 4 kilo i jeden wrócił nie poddam się, ale jednak liczyłam na większe efekty i trochę siebie sama zawiodłam, myślałam że w tym czasie będę już miała 7 z przodu, a ciągle jest 8
U mnie dzisiaj tost z makrelą i kawa 224 kal
Wracam na dobre tory
Cesia85 witam jeśli chcesz to napisz o sobie coś więcej pisz z nami jak najczęściej noo i 18 kilo to imponujący wynik a jaki dunkan jest to wiemy wszyscy także mż i wr jest najlepsze
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”
jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|