Zakorzenienie
|
Dot.: dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25
Cytat:
Napisane przez kalina1984
Wstawać, co Wy tam robicie? Taki piękny dzionek, słoneczko świeci, chyba pranie zrobię, to mi ładnie wyschnie

|
wyspałam sie chyba po raz pierwszy od miesiąca!!!
co prawda poszłam spać po 2 ... i nie wstałam o 6... choć sie obudziłam ale udało mi się jeszcze zasnąć 
mam neta 
ale muszę zmienić operatora bo kontakt z Vectrą pozostawia wiele do życzenia, pomoc na telefon jest kiepska, facecik naciągał mnie na koszty (połączenie z komórki)... pytając o tak oczywiste sprawy jak prąd w gniazdku 
koniec końców się z nim rozłączyłam, mówiąc mu ,że mam 51 lat i taką usterkę to bez pomocy technicznej sama rozwiązuję 
miał jeszcze problem mnie znaleźć w systemie, bo adres, nr telefonu... imię i nazwisko było mu za mało żądał nr ewidencyjnego... a ja miałam go na poczcie do której nie miałam dostępu 
ugotowałam się i zirytowałam przy takiej prostej sprawie...
ze źle działającym telefonem "walczyłam od października przez kilka miesięcy... wydając jednorazowo na połączenie telefoniczne od 5 do 10 zł...
, naumiałam się na pamięć jaki nr z pudełek mam czytać i które guziczki przyciskać... a telefon mi działam do następnego resetowania netu...
czego nie byłam zupełnie świadoma i człowiek, który mi pomagał w odzyskiwaniu możliwości dzwonienia tez NIE!!!
koniec końców kazano mi wymienić kabel od telefony... no i Pan z Orange mi w końcu powiedział, że reset netu powoduje takie komplikacje 
no i wypisałam reklamacje informująć operatora co mi powoduje awarie!!! nie zapominając wskazać ,że wiem to od specjalisty z orange 
telefon już działa bez zarzutu...no to się zaczęło z netem...
ale dobra strona tej awarii, że w końcu pojechałam do Vectry i się dopytałam jak moze rozwiązać umowę, obowiązuje mnie 3 miesięczne wymówienie, umowę mi się kończy w grudniu... czyli na koniec października muszę złożyć wypowiedzenie , w innym przypadku automatycznie przedłuża mi się umowa na pół roku, dziewczyna przewidziała,że spalił mi się zasilacz i dała mi nowy co okazało się trafnym rozwiązaniem 
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------
Cytat:
Napisane przez rudasek
a męża powiedział ,że cały dzień śpi w domu , bo bardzo zmęczony, to muszę coś na obiad wykombinować ,
|
mam taki sam pomysł na dzisiejszy dzień...
ino obiad musze zrobic... wyjęłam porcje, którą miałam na pobyt męża to będę mieć chyba na 3 dni bo jestem sama z Piotrem 
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------
Cytat:
Napisane przez gagatu
I wszystko jasne 
|
ino foty pooglądam, bo dużo napisane 
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------
Cytat:
Napisane przez emi29w
To ja się pochwalę ,bo dawno nic nie wrzucałam
kartki z kieszonką na zakończenie Arusia przedszkola, bardzo skromne 
|
mi nawet takie proste nie wychodzą.. bo nie mam niewidocznego kleju 
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------
Cytat:
Napisane przez SilverAguti
pokazuję 
1 - rocaille w kilku rozmiarach (wszystko po 50g)
2 - twinsy
3 - solo, bugle, farfalle
4 - 250g różności w czerwieniach  serduszka, pastylki, oliwki, kwadraty, kryształki, kwiatki, malinki... (to naprawdę wielka paka)
5 - nowość jeszcze niedostępna w Polsce - koraliki pip 
6 - gadżety  dwa długopisy (ten z pływającymi koralikami jest boski  ), ołówek, smycz, przypinka, no i pen driv  jeszcze nie wiem, co na nim jest, bo nie chce mi się włazić pod biurko, ale podejrzewam, że trochę projektów i ponad 9gb wolnego miejsca
7 - skoroszyt A5
8 - woreczki, makramowa branso, wzornik rozmaiarów i lupka
9 - taki kłębuszek
10 - i kilka przepisów w okładce
|
o łał 
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------
Cytat:
Napisane przez babydelfi
świeżutka, tyle co wyszła spod maszyny 
|

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------
Cytat:
Napisane przez babydelfi
taką udało mi się jeszcze dziś wykończyć 
|
|