2014-08-15, 11:13
|
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: małe, brzydkie piersi.
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;47710926]Bo się przewrócę, co za oksymoron "Trjumfami" to ona sobie tylko może biust zniszczyć ewentualnie i wyrzucić kasę w błoto. Autorko, wskocz sobie na stanikowy wątek na forum, albo na Balkonetkę i tam porozglądaj się za czymś dla siebie, żadnych Triumphów...
Uważam, że masz normalny, zdrowo wyglądający biust, że się rozchodzi lekko na boki to taka Twoja uroda, nie zmienisz tego, a naprawdę uważam, że źle nie jest, więc zamiast na niego narzekać, spróbuj go zaakceptować, w końcu jest częścią Ciebie [/QUOTE]
No racja. Te Trjumfy od dawna już są szyte u nas, gdzieś w Pcimiu Dolnym. Jeśli serio Autorka ma problem z biustem (choć, zabijcie mnie- albo ja jestem ślepa i ze mną coś nie tak, albo Autorka wyolbrzymia problem ) to udaj się do profesjonalnej brafitterki i zainwestuj w kilka doskonalych staników.
Natomiast co do spania w biustonoszu celem poprawienia kształtu piersi to działa to równie skutecznie jak zadawanie miłemu lubczyku by zdobyć jego miłość. Przecież w nocy się kręcimy a siła grawitacji i tak działa. No chyba, że byłby to stanik z gipsu to może....
|
|
|