Dot.: dziwi mnie małe zainteresowanie Kryolanem ja się w nim zakochałam!!!
Cytat:
Napisane przez czarna_niun
Mam pytanie dotyczące Fixera w Spray'u (Atomizer), oczywiście Kryolanu. DOłączam zdjęcie, żeby bło wiadomo o jaki chodzić
Nigdzie się nie doczytałam:
Czy on może wywoływać jakąś reakcję alergiczną?
Kiedyś miałam robiony makijaż u kosmetyczki z użyciem fixatora (niestety nie mam pojęcia jaka to bła firma, nawet nie pamiętam jak wyglądał). Był to makijaż na studniówkę.
Po kilku godzinach (ok. 3-4) makijaż wydaje mi się, że płynął w dodatu zrobiły mi się czerwone plamki :/
I teraz nie wiem czy to było od fixera czy od innego produktu użytego?
Na codzień jeszcze nie zdażyło mi się nigdy podrażnienie od jakiegokolwiek kosmrtyku do makijażu twarzy.
|
Wydaje mi sie ze moglo to byc spowodowane od fixatora, ale nie koniecznie. Niestety nie zostaje nic innego jak go przetestowac na wlasnej skorze z kosmetykami, ktore znasz i wiesz ze sa ok - jak cos podrazni tzn ze fixator. Mam ten Kryolanu (ale nie ten w atomizerze tylko w sprayu) i jestem zadowolona. Spelnia swoja role.
Cytat:
Napisane przez linka88
a to ja zadam pytanie, które już gdzieś pisałam. Czy lepszy jest puder Kryolanu ryżowy anti-shine -ten biały, czy transparentny? który na dłużej matuje?
|
Znam ten ryzowy - i nie polecam. Efekt daje podobny jak skrobia i nie matuje na dlugo - porownywalnie (w czsie) do pudrow sypkich Inglaota.