Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 11:36   #4319
Malinka_5
Zakorzenienie

Dot.: dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25

Cytat:
Napisane przez kalina1984 Pokaż wiadomość
Ja posprzątałam biurko i jestem z siebie dumna, co prawda tylko z wierzchu bo środek boję się ruszać Ale po ostatnim kartkowaniu były sajgonki.
Malwinko a nie masz jakiegoś lokalnego dostawcy żeby po kablu puścić albo światłowodem? Ja mam radiówkę i jestem zadowolona, a telefon mam stacjonarny w plusie ale tylko ze względu na babcię bo tylko ona z niego korzysta.
Zabieram się za kopertówkę na jutrzejszy ślub.
ja w ogóle się nie znam , zbieram opinie i musze się "rozejrzeć po rynku"

Vectrę wzięłam z tego względu,że mam 3 w jednym i jeden rachunek,
ale w przypadku awarii jest katastrofa, bo na moją prośbę o technika do domu... słyszałam, że będę płacić jak będzie moja wina... i jak do tej pory nie uznano mi żadnej reklamacji żebym miała np odliczenie od rachunku, choć bardziej irytujące były te przerwy i brak możliwości dzwonienia np.

telefon stacjonarny muszę mieć ze względu na męża, bo połączenia na komóry są za drogie
pomoc na techniczna, żebym sprawdzała czy mam prąd, albo, że kabel mam wymienić, tylko mnie irytowała, zabierała czas i nie zmieniała NIC! aż się tak ugotowała, że w końcu napisałam, że wymówię umowę, opisałam jeszcze raz wszystkie moje reklamacje! łącznie z historią o kablu i Panem z Orange trafił mi się taki konsultant, który przez telefon "sprawdził" co sie dzieje z moim telefonem
a w dodatku w punkcie gdzie można z człowiekiem porozmawiać są kolejki na 2-3 godziny, wczoraj musiałam się zwolnić z pracy żeby tam swoje odstać

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
Dzindobry dzindobry

Komu sie nie chce obiadu robic to zapraszam do nas, 2 lodowki jedzenia plus jedna u sasiadki z plackami, a gosci tyle bedzie, ze te kilka osob wiecej roznicy nie zrobi
mięso mogę jeszcze zamrozic... za późno wyjęłam obiad będzie na kolację i

Edytowane przez Malinka_5
Czas edycji: 2014-08-15 o 11:55
Malinka_5 jest offline Zgłoś do moderatora