Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Grono mamu¶ powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2014-08-15, 11:48   #400
aneczka2238
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 737
Dot.: Grono mamu¶ powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Dzień dobry

Martu¶, gratuluję serduszka i bardzo się cieszę że wszystko ok Zmieniłam datę

Kasiu, jak pękły dwa to może będziemy miały pierwsze bliĽniaki w watku Ale by było fajnie

India, udanego weselicha

Dorotka, udało się, żeby nie ?

Ja sypiam lepiej. Mały ustawił się już głow± do dołu (myslę, że dokładnie wiem kiedy to było, bo się bardzo przestraszyłam takiego fikołka) i nie uciska na pęcherz Więc jak zrobię siku wieczorem, to nastepny raz dopiero ok. 6-7 Żeby nie było tak pięknie to kręgosłup zacz±ł dokuczać

Co do męża to narazie nie pojechał Wczoraj mieli mu dać dokładnie znać co i jak, a że szef nie zadzwonił, to on też się nie upominał Mam cich± nadzieję, ze może wogole nie pojedzie... Ale chyba w poniedziałek.

Czytałam wczoraj trochę o tym naczyniaku, choć mało jest informacji w internecie. Dowiedzialam sie, że dopóki nie ma więcej niż 4cm to jest zupełnie nie groĽny. Więc troszkę zapasu mam. Ale teraz cały czas się zastanawiam, czy żaden lekarz go wcze¶niej nie zauważył, czy on tak szybko urósł Martwi mnie to Ale postaram sie nie marudzić

Annasar, a Ty jak się czujesz?

Olu¶

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgło¶ do moderatora