Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 11:59   #1810
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
---

Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Ewcia i Igorek, którzy kończą 11 miesięcy
Szymuś i Jasiu, którzy kończą 10 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów
wszystkiego najlepszego dla solenizantow
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale jakby to była ospa, to chyba było by tego więcej Ma te krostki od dwóch tygodni około, lekarka widziała te dwie jak t. poszła do niej z tym uczuleniem... Nie drapie teho ani nic.
mi to wygląda na jakies ugryzienia Julka ma podobne gule po komarach
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja kupuje Bartkowi na urodziny ta zyrafe z fp co ktos tu kiedys polecal

http://www.cudownaplaneta.pl/pl/1081...afa-k8844.html

w ogole dzisiaj byl jakis masakryczny dzien....najpierw rano Bartek kiwal sie w lozeczku i walnal warga o preta... ryk masakra, balam sie ze zeba wybil, ale zab caly, warga w jednym miejscu troche spuchnieta, chcialam okladac lodem ale odpychal, za to chodzil pokazywal na buzie i mowil "aaa", potem jak zwykle rzucal klockami i uderzyl sie w luk brwiowy tak ze az zostala szrama...a wieczor patrze a on ma zakrwawione kolanko ... do tego ma od kilku dni siniaka na srodku czola za pewne od tego ze notorycznie wali glowa o sciane lozeczka...

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

ja czym wy sie zajmowaliscie w usa?
o kurcze, ale mial pechowy dzien

Julka wczoraj to wyrznęła 2 razy i walnela glowa o panele
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
wiecie co? od dawien dawna byłam zapisana w bazie dawców szpiku, bo jeśli by się dało to bardzo chciałabym pomóc, no ale nie zdarzyło się, aleeee ale może widziałyście na fb, udostępniłam status znajomego gdzie pisał że mały chłopiec pilnie potrzebuje krwi 0rh i moja pewnie się nada (0rh d-) ponoć to D ważne dla dziecka
jutro zadzwonię do krwiodawstwa ale pewnie będzie nieczynne jak myślicie? pewnie dopiero poniedziałek? chyba że sobota
wiem wiem, że niby mogłam wcześniej oddać krew, chciałam w liceum, ale nie kwalifikowałam się przez dość sporą niedowagę i nie osiągnięcie też pułapu 50kg, było takie coś ponoć. ale teraz 50 jest nawet 52 myślę że wezmą krew ode mnie?

ale się cieszę, tak jakoś mega pozytywnie się czuję
super!!
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

moge sie juz oficjalnie pochwalic ze Amelka chodzi

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Hej,hej melduję,że żyjemy.Wciąż na Dolnym Śląsku,dziś byliśmy w Czechach.Helenka super,turystka z niej całą parą,a nosidło sprawdza się super.Pozdrowienia dla wszystkich i życzenia dla wszystkich solenizantów,których przegapiłam

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
super bawcie sie dobrze
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
ja sobie zadaje to pytanie od miesiąca
ja sobie zadaje to pytanie od 9 miesiecy

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora