Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 12:15   #372
LolaMontez
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Dzieki dziewczyny za opinie widze, ze raczej wyrównane i ja nadal nic nie wiem czarny jest 100zl drozszy i juz bardzo malo dostepny, ten bezowy (bezowo szary ale bardziej bezowy) jest dostepny wiec moglabym sie wstrzymac i nic nie wiem, maz jak zwykle mowi zrob co uwazasz za stosowne i badz tu czlowieku mądry :-/ ehhh te chłopy

Paulina ten kombinezonik z h&m super nie wiesz przypadkiem czy tam gdzie jest to rozciecie na nogi nie ma tez wszystego materialu? Wtedy nie bedzie zadnego problemu z fotelikiem samochodowym , chyba sie na niego skisze a jakby co dam mamie zeby cos wszyła

Tak ogladam ten wasz tort pavlowej i zrobilam moj ulubiony tort dakłas (inaczej sie to pisze) juz stoi w lodowce, tez bezowy i przepyszny http://www.mojewypieki.com/przepis/t...mi-i-daktylami. Do tego moja mama wariatka zrobila jeszcze czekoladowe ciasto z masa budyniowa i na gorze masa ptysiowa wszystko posypane czekolada oraz kruche ciasto z jeżynami i bezą na gorze (jeżyny kwaśne, beza słodka- pycha) w ten oto sposób mamy 3 ciasta
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora