Aneczko,gratuluję z całego serca synusia!!!!!

Piękny,duży chłopak z niego!
Witam nową koleżankę, na pewno miło spędzisz tu z nami czas
Mi wczoraj dziewczyny znowu dzień upłynął pod znakiem przytulania się z kibelkiem,więc jak znajomi poszli to od razu padłam...
Kocuro,no chcemy się nauczyć porządnie dwa na jeden,bo ze sobą umiemy,z innymi gorzej, a przy okazji jakiś układ opanować,choć tyle obrotów nawymyślała nam babeczka,że nie wiem czy dam radę
Kordelka,gratuluję wizyty i pięknej dzidzi i serduszka

wiedziałam,że wszystko dobrze będzie!
Aneczko,poczytałam trochę o tym Twoim naczyniaku i póki co nic się nie martw,może po prostu mały był tak ułożony ze go zasłaniał?
A i póki pamiętam,to termin możesz mi zmienić na 2 kwietnia,bo tak mi gin w kartę ciąży wpisał ;-)
Dorotka,Ty możesz marudzić do woli,bo jak na swoją sytuację to stanowczo za mało marudzisz
U mnie dzisiaj póki co bez specjalnych mdłości no i bez przytulania z kibelkiem, zaraz uciekam na działkę, więc oby tak zostało do końca. Pogadalam wczoraj z fasolinką przed snem i powiedziałam,że ma mamie dać odpocząć, bo mamę już gardło boli,może posluchala?
Aaaaa i powiem Wam że byliśmy wczoraj na zakupach w biedronce takiej wyprzedazowej i były przecenione te ciuchy ciążowe,które były chyba w czerwcu w gazetce i za 45zl mam dwie pary spodni dresowych i piżamkę, żal było nie wziąć :-P a w spodniach jak pas odwinę to i teraz mogę chodzić,a takie same prawie w hm za 80zl są...
Jeszcze zastanawiam się czy jutro po koszulę nie podjechać, bo do szpitala chyba koszula lepiej,nie? A też po 15zl były...