Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 12:24   #407
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Aneczko,gratuluję z całego serca synusia!!!!! Piękny,duży chłopak z niego!

Witam nową koleżankę, na pewno miło spędzisz tu z nami czas

Mi wczoraj dziewczyny znowu dzień upłynął pod znakiem przytulania się z kibelkiem,więc jak znajomi poszli to od razu padłam...

Kocuro,no chcemy się nauczyć porządnie dwa na jeden,bo ze sobą umiemy,z innymi gorzej, a przy okazji jakiś układ opanować,choć tyle obrotów nawymyślała nam babeczka,że nie wiem czy dam radę

Kordelka,gratuluję wizyty i pięknej dzidzi i serduszka wiedziałam,że wszystko dobrze będzie!

Aneczko,poczytałam trochę o tym Twoim naczyniaku i póki co nic się nie martw,może po prostu mały był tak ułożony ze go zasłaniał?
A i póki pamiętam,to termin możesz mi zmienić na 2 kwietnia,bo tak mi gin w kartę ciąży wpisał ;-)

Dorotka,Ty możesz marudzić do woli,bo jak na swoją sytuację to stanowczo za mało marudzisz

U mnie dzisiaj póki co bez specjalnych mdłości no i bez przytulania z kibelkiem, zaraz uciekam na działkę, więc oby tak zostało do końca. Pogadalam wczoraj z fasolinką przed snem i powiedziałam,że ma mamie dać odpocząć, bo mamę już gardło boli,może posluchala?

Aaaaa i powiem Wam że byliśmy wczoraj na zakupach w biedronce takiej wyprzedazowej i były przecenione te ciuchy ciążowe,które były chyba w czerwcu w gazetce i za 45zl mam dwie pary spodni dresowych i piżamkę, żal było nie wziąć :-P a w spodniach jak pas odwinę to i teraz mogę chodzić,a takie same prawie w hm za 80zl są...
Jeszcze zastanawiam się czy jutro po koszulę nie podjechać, bo do szpitala chyba koszula lepiej,nie? A też po 15zl były...
tak Natalko koszula lepsza - wygodniejsza.Też mam tą z biedronki :P

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Oby obyło się bez A myslisz że to jajcory, bo ja myslalam że teraz tam są więzadła, ale w sumie to sobie tak wymyśliłam, nie wiem jak jest naprawdę

Dzisiaj robię listę z wyprawką co muszę kupić Znaczy wszystko, oprócz kombinezonu Mam co prawda na 3-6 miesięcy, ale chyba maluchowi to nie będzie jakoś szczególnie przeszkadzało

Kiedy będzie nastepne tesowanko?
ja też zrobiłam masakra ta lista mam tyle,rzeczy po synu,ale i tak kupe jeszcze potrzebuje

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora