Wątek
:
80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-08-15, 12:37
#
1089
MascarpOOne
BAN stały
Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Bakuś
W sumie pomyślę
No ale to dopiero jak będę miała dzidzię ... Teraz mam 20 lat to jeszcze przez 3 lata wolałabym nie mieć... Ale jak się przytrafi to też fajnie
Jakie magiczne pigułki jak można spytać?
gosiafx
Mój mi nawet uszu przekłóć nie pozwala ale... nie jest mi to jakoś potrzebne do szczęścia to tam się nie wykłócam specjalnie o to
Co do dziewczynek robiłam tak samo jak one ;D Co nie na wierzchu to sprzątnięte
asia_z
no wiadomo, że chcielibyście mieć go w domu... Ale stać was w razie co na wynajęcie pielęgniarki ?
Mój dziadek wynajmował przed śmiercią prababci teraz w kwietniu i za każdy dzień płacił 150-200 zł.
Lora113
Nie no co do faceta ja raczej twierdzę, że związek to sztuka kompromisu... I trzeba się liczyć nawzajem ze swoimi uczuciami...
Co do tatuażu cytat dobry bo kiedy człowiek przestaje marzyć to tak jakby przestawał żyć
No to piękny symbol w sumie nadzieja, rodzina i miłość to podstawy życia.
izula1987
Ja jeszcze na psychotropach więc jeszcze długoo się nie napiję bo tak od razu po odstawieniu też nie można :/
Celebrinfea
Dziecko najważniejsze !!!
Ja dzisiejszy dzień zaczęłam od płatków kukurydzianych (nie słodzonych) z świeżutkim jabłuszkiem i brzoskwinią pokrojonymi w kosteczkę
+ mały serek brzoskwiniowy homogenizowany
casia_85 :
Dukan to masakra, dobrze, że z niego zrezygnowałaś. Witaj po jasnej stronie mocy
izula1987
Ja zaraz chwytam za żelazko i dzisiaj poprasuję ;-)
lora113
Ja nosiłam 44 a teraz 39 i też pamiętam jakim szczęściem była ta zmaina
casia_85
: Na ten moment trenuję z : Mel B, StylowoTV, i moje własne treningi. Później dodam Paulę kiedy zacznie mi trochę bardziej zależeć na mięśniach
MascarpOOne
Pokaż profil użytkownika
Odwiedź stronę www użytkownika MascarpOOne
Znajdź więcej postów MascarpOOne