2014-08-15, 14:09
|
|
|
batonik
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część XLIII
Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka
nie powiem garbatemu ze ma garba bo on o tym wie i moze mu byc przykro
ale tej dziewczynie jak 20 osob powie ze swietie wyglada to ona schudnie jeszcze bardziej myslac ze to sie podoba i wyglada swetnie a ja nie chce do tego przykladac palca 
|
Ale sposób wypowiedzi zakomunikował, że "masz wadę - nie wychodź do ludzi" albo schowaj się w worek po ziemniakach.
Mnie osobiście to nie rusza, i np, nie mając tak naprawdę "możliwości" do chodzenia w szortach, bo mam sporo tłuszczyku, plus pomarańczową skórkę, i tak będę w nich chodzić. Ale część osób patrząc na tak, hm, bezczelną krytykę, zacznie nosić jeansy latem, no bo co tacy ludzie jak Ty sobie pomyślą. Więc tak jak Wanka powiedziała, kultura wypowiedzi, o nic więcej nie chodzi
Jestem jak najbardziej za tym, żeby tuszować swoje wady, ale też w granicach zdrowego rozsądku. Waży ile waży, ma takie a nie inne kolana, nie wytnie ich i nie wszczepi nowych.
Notabene czytałam wczoraj na papilocie list jakiejś "mądrej", która chce odpiłować sobie kość w łokciach, bo odstają bardziej niż u innych. Wg mnie to jest przykre. I głupie komentarze mogą prowadzić do tak durnych pomysłów
Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2014-08-15 o 14:10
|
|
|