2014-08-15, 13:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać
Cytat:
Napisane przez helterskelterwerter
Zapewniam Cię Hibiku, że nie zamierzam imponować Ci ortografią i interpunkcją. Popełniam błędy i nie przeżywam ich tak głęboko jak Ty, bo zdarza mi się błądzić i wyciągać wnioski. Wyzywając mnie od nudziarza, wychodzisz na masochistkę, wertującą temat tak wnikliwie, że dotrzegasz brak przecinków. Pomimo nudy, jaką emanuję tkwisz tu. Może zmień wątek na jakiś w temacie sado maso. Nie doświadczysz znudzenia. Może dodatkowo zrozumiesz masochizm. Ty jesteś przecież tak oryginalna... Markiz de Sade, brzmi przy Tobie jakKarol Strasburger.
|
Rozczaruję cię, ale wątek masochistkowy ostatnio również ucichł, właśnie dlatego nie mam co z sobą począć. Ciężko też dostrzec spadek wartości ludycznej wątku, bez uprzedniego zaznajomienia się z tekstem.
Niestety twoje przecinki działają na mnie tak, jak na ciebie inni ludzie - odraza na widok słabnącego z postu na post stylu wzbiera we mnie i niechybnie zmierza w kierunku egzystencjalnego wymiotu objawiającego się konwulsyjnym klepaniem w klawiaturę. Zaiste przykre to schorzenie, z tego co widzę, chyba znasz je z doświadczenia...
|
|
|