Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 13:25   #146
Hibiku
Zakorzenienie

Dot.: Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać

Cytat:
Napisane przez helterskelterwerter Pokaż wiadomość
Zapewniam Cię Hibiku, że nie zamierzam imponować Ci ortografią i interpunkcją. Popełniam błędy i nie przeżywam ich tak głęboko jak Ty, bo zdarza mi się błądzić i wyciągać wnioski. Wyzywając mnie od nudziarza, wychodzisz na masochistkę, wertującą temat tak wnikliwie, że dotrzegasz brak przecinków. Pomimo nudy, jaką emanuję tkwisz tu. Może zmień wątek na jakiś w temacie sado maso. Nie doświadczysz znudzenia. Może dodatkowo zrozumiesz masochizm. Ty jesteś przecież tak oryginalna... Markiz de Sade, brzmi przy Tobie jakKarol Strasburger.
Rozczaruję cię, ale wątek masochistkowy ostatnio również ucichł, właśnie dlatego nie mam co z sobą począć. Ciężko też dostrzec spadek wartości ludycznej wątku, bez uprzedniego zaznajomienia się z tekstem.
Niestety twoje przecinki działają na mnie tak, jak na ciebie inni ludzie - odraza na widok słabnącego z postu na post stylu wzbiera we mnie i niechybnie zmierza w kierunku egzystencjalnego wymiotu objawiającego się konwulsyjnym klepaniem w klawiaturę. Zaiste przykre to schorzenie, z tego co widzę, chyba znasz je z doświadczenia...
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora