2014-08-15, 13:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB
Jestem nie do zycia  obejrzalan film z badania prenatalnego , zdjecia z usg, jego obraczke pierwsza ...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Szczęściara! Samych pomyślności dla Fi! 
Cytat:
Napisane przez magda_mjt
Dzięki
No i dzięki dziewczyny za wszystkie opinie, na szczęście wszystko zawarłam  . Zapomniałam całkiem o tym, że miałam tą analizę przygotować i wysłać do jutra do 10..... przecież rozmowa dopiero w środę... no, ale zrobiłam, już wysłane i z głowy  . W środę mam dopiero pierwszy etap rozmowy- grupowa sprawa :/..... pół dnia zmarnowanego :P. Oby coś z tego było, bo Lidla mam pod nosem, a ponoć dobrze płacą swoją drogą  .
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------
Dziewczyny, a która to szukała okularów serc? 
Może tutaj lub tutaj coś pomogę?
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------
I po raz pewnie 2 albo 3 zwracam się z prośbą o pomoc w sprawie spinek do mankietów . Ale tym razem już ostatecznie, w końcu chcę zamówić . Chyba dzisiaj mam jakiś dzień zakupów internetowych, a może po prostu wizja, że od poniedziałku będę bezrobotna dodaje mi teraz takiego zakupowego kopa?
Te, bo nawiązują do graweru na obrączkach 
czy
Te, bo kokardka jest mega urocza i taka odświętna
? 
|
Decyzja już zapadła, ale ja bym brała napis. 
Cytat:
Napisane przez viva91
Po koszmarze pakowania żegnam się na kilka dni 
|
Udanego urlopu! 
Cytat:
Napisane przez dotuniek
A jak przekonać faceta do różowych dodatków? Głowie się od paru dni
|
U mnie to niemożliwa misja :p
Cytat:
Napisane przez Malwina_89
Dzień dobry
Moi rodzice mają dzisiaj 27 rocznicę ślubu cywilnego
|
super! Wszystkiego najlepszego dla rodziców. 
Cytat:
Napisane przez Maartikrk
Mam do Was Kobitki pytanie - czy myślałyście nad jakimiś upominkami dla gości? Przewidujecie? Jeśli tak to macie jakieś pomysły już?
|
U nas ciasto i wódka.
|