Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 13:51   #382
paulina119a
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Macie jakiś sprawdzony przepis na ta Pavlova ... Może i ja bym spróbowała zrobić uwielbiam beze
W ogóle jestem miłośniczką ciast
Ja z kolei zawsze robię z tego przepisu Dzis zrobiłam z 5 białek i 250g cukru bo chcę aby była ciut mniejsza niz zazwyczaj.
Kocham to ciacho miłością nieograniczoną
I co najważniejsze ZAWSZE się udaje

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Ja kocham wszystkie ciasta !!!!

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
podobno tak
my poprosimy albo mojego wujka albo moją przyjaciółkę (jak będzie tam jechała), żeby mi przysłali.

Paulina - colgate duraphat 5000. W necie na pewno jest dostepny Ja pisałam o sklepach stacjonarnych. Ciotka mówiła, że jak wysyla pacjentów po tę pastę, to mówią, że w całym Gd tylko 2 sklepy ją miały, bo całe zamówienia są wykupywane do gabinetów dentystycznych I teraz nawet będzie zamawiała do swojego gabinetu - żeby sprzedawać tam, skoro wysyła ludzi i albo wracają z niczym, albo narzekający, że całe miasto zjeździli... My własnie pojechałyśmy do razu do jednego z nich, bo miałam jak najszybciej zacząć ją stosowac, się na wysyłkę nie było czasu.

czekoladko - to nie szoruj dziąseł, tylko używaj dodatkowo płynu do jamy ustnej
Ja stosuję nici, płyn, pasta 3x dziennie.
Dziękuję
Zaraz ją poszukam w necie.
ja też tak stosuję jak i Ty. Zesztą od lat pucuje ząbki...
jaki płyn używasz?

ooo jest na gemini za 21,2zł!!!!! Ile za nią dałas stacjonarnie??????

Edytowane przez paulina119a
Czas edycji: 2014-08-15 o 13:53
paulina119a jest offline Zgłoś do moderatora