Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 14:02   #174
helterskelterwerter
BAN stały

Dot.: Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Ojej, jak przepięknie zignorowałeś moją wiadomość. Czyżbyś nie był w stanie obronić swoich racji? Jest to zrozumiałe, gdyż tak naprawdę nie mozesz tego zrobić, bo zapędziłeś sie w kozi róg. I robisz to dalej!

Skoro gatunek ludzki jest upadły, to w jaki sposób możesz czuć się godnie jako człowiek? Niestety, Ty tez należysz (ubolewam nad tym) do gatunku ludzkiego, wiec generalizując stawiasz się na równi z najpodlejszym człowiekiem.
Z Tobą już skończyłem. Zainteresowani! Sprawdźcie, czy ten człowiek może pretendować do miana nie-buraka. To wysokie progi dla niego, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że stale męczy, bo nie jest zdolny wyznać o pomyłce. Będzie starał się wysypać na wierzch post, z infantylnym zarzutem, nazywając mnie miśkiem, albo błaznem, jak wcześniej. Myślę, że nie muszę mu odpowiadać, by czuć się spełnionym.

Co do Twojego zarzutu a'la gatunek ludzki itd. Odpowiedzi udzieliłem. Nie każdy rozumie zawiłe zdania i metafory. Gdyby świadczyło to o byciu człowiekiem, zostałbyś pominięty w otrzymaniu tego miana.
helterskelterwerter jest offline Zgłoś do moderatora