Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 14:34   #384
paulina119a
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Kasia pewnie bym sie nie odwazyla i jeszcze sweterek dolozyla ;-) ale wlasnie chodzi o kontrole. Jak kark cieply to luz ja teraz mam zamiar mniej ubierac bo pamietam ze zdarzalo sie upocenie przy Jasiu.
Poprzwdnio jak jyz sie gubilam to stosowalam ta 1 warstwe wiecej ale pewnie nie zawsze pamietalam ze kocyk to tez warstwa
Teraz jak mysle o zimie to tez zaczynam sie gubic ale w koncu chyba nie bede przesadzac tylko bede pamietala zeby miec jakis kocyk w zapasie i będę sprawdzala kark co jakis czas. I to chyba bedzie zloty środek
Bo nie da sie chyba zaplanować teraz konkretnie jak ubierać w zime bo raz bedzie minus 20 a raz plus 5.

Takze chyba doszlam do wniosku ze bede sprawdzac kark i tyle

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Jeden dylemat z glowy pod tym wzgledem fajniej rodzic w lipcu jak ja Jasia
Ela co racja to racja !
Lecz jakiś kombinezon czy spiworek miec trzeba i dlatego mam dylemat czy kupić taki czy taki...
Ja też nie chcę przegrzewać dziecia i to nie podlega dyskusji. Tak samo jak to aby juz teraz mieć zaplanowane dokładnie w co będziemy ubierać bo jest tak jak mówisz... (a taki sposób na sprawdzanie karku jest super i na pewno też będe go stosować) Tym bardziej, że dzień do dnia nierówny... jednego dnia jest cieplej a drugiego zimniej. Lecz przy -20 to juz się nie odważę wyjść.
No właśnie ponoć do -15 mozna spokojnie wyjść... to prawda? Jak sie na to zaopatrujecie mamusie???