Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część XLIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 15:59   #3590
user_k
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część XLIII

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
nie lepiej zeby kazdy zajmowal sie tym, co robi najgorzej byloby wesolo

no pielegniarka mdlejaca na widok krwi, salowa co sie brzydzi i kibel otwiera noga
ksiegowy ktory od podstawowki nie lubil matematyki
zreszta swiat do tego zmierza ze dzieki tolerancji wiekszosc ludzi robi to do czego nie ma predyspozycji

a wiec tolerancja gora, a indolencja sama nas pokona

a czy tylko ladni musza miec blogi oczywiscie ze nie ale nie kazdy musi to ogladac na cale szczescie
ale jak juz przypadkiem czystym akurat na widok na trafi ma z grzecznosci powiedziec iz zobaczyl cos pieknego bo inaczej w naszym zaklamanym kraju przeciez nie wypada

Mam całkowicie inne poglądy. Lubię konstruktywną krytykę i nie zgadzam się z ogólnie panującym przekonaniem, że każde złe słowo to hejt, ale to co Ty piszesz nie mieści mi się w głowie Te idealne dla Ciebie kobiety to jest jakiś ułamek i nie można jedynie ich promować ,chociażby w blogosferze, bo ludzie mają potem wypaczony obraz społeczeństwa. Dla mnie ideałem figury i urody są Monica Belucci, Nigella Lawson czy Hanna Lis, ostatnie dwie przed poprawkami twarzy, ale w życiu bym nie powiedziała o Palermo czy chociażby dziewczynach z naszego wątku, że nie nadają się do blogowania, życia wśród ludzi bo dla mnie ideałem są 3 wcześniej wymienione panie. Jak ktoś ma dobry gust, jest inteligentny i życzliwy niech robi co chce i bez dobrej figury odniesie sukces. W kwestii wyglądu nieestetyczna jest dla mnie Beth Dito, jej sposób bycia i ubierania się, ale nie powiedziałabym, że w związku z tym powinna się ukrywać
user_k jest offline Zgłoś do moderatora