2014-08-15, 15:22
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Cytat:
Napisane przez h4linka
Butter, zuken, zaczarowana ogromne dzięki za wsparcie w sprawie kp. Wczoraj cały dzień i całą noc przemęczyliśmy się z odciąganiem i butlą a dzisiaj młody od rana pięknie ssie cyca!  Nawał poszedł w zapomnienie, piersi są znowu w swoim rozmiarze i nic mnie nie boli. To naprawdę siedzi w głowie!
W końcu czuję się zpowrotem jak kobieta a nie inkubator lub matka polka. Ogoliłam się, pomalowałam paznokcie, nasmarowałam balsamem. Znowu chce się żyć. 
|
super, że się udało z karmieniem i nawał pokonany I mamusia miała czas, żeby zadbać o siebie, tak trzymaj 
Cytat:
Napisane przez gosia3103
Pisałam i wcięło. Sprawdzam w aplikacji i mam skurcze co 3-4 minuty, trwają 40-50 sekund. Ale nie chce mi się wierzyć że to to..
|
trzymaj się dzielnie i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj będziesz tulić Córeczkę 
Cytat:
Napisane przez anetag80
Gratuluje wszystkim mamusią które już tulą maleństwa.
Mamy sie dobrze z Amelką ona troszke lepiej niż ja.
Opisze w skrócie akcje porodowa 
Do szpitala przyjechałam planowo 13 sierpnia,szybko udało się mi przyjąć na oddział.Zapadła decyzja że cesarka 14 o 8.30.Jednak od ok 12,30 miałam bóle brzucha ale wmawiałam sobie że to przez szpital i stres.Poszłam ok 18 na ktg i sie okazało ze mam akcje już bóle w skali 80,i sie zaczeło latanie,  .Było tyle cesarek w tym dniu że dopiero po 20 mnie zabrali,a reszty nic nie wiem bo byłam całkiem uśpiona.Zakochałam się w córci jak tylko mi ja przynieśli,żałuję tylko że jej nie widziałam zaraz po porodzie. Buziaki dla was mamusie 
|
a z jakiego powodu Cię całkiem uśpili, były jakieś komplikacje? I napisz coś więcej jak Twoje samopoczucie
Dziewczyny po cc! Dużo podkładów poporodowych zużyłyście? Bo czytam, że niby mniej się krwawi niż po sn i nie wiem czy brać aż tak dużo podkładów jak planowałam Zbieram się za pakowanie torby, na razie jestem na etapie układania na łóżku wszystkiego co potrzebne,a jutro się będę zastanawiać czy zmieszczę to w jedną torbę czy pakuję się na dwie
|
|
|