2014-08-15, 15:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Cytat:
Napisane przez Mixi89
A glukozę jaką miałaś? ja wiem o starzejącym się łożysku tyle, że może być od cukru. Jeśli jest między II a III to może i mieści się w normie, bo przecież mamy prawie końcówkę. Leżałam na oddziale z dziewczyną, która miała III i się starzało jej szybko i była nawet tydzień po terminie i siedziała w szpitalu i nie za specjalnie się spieszyli by jej wywołać poród albo cokolwiek, aż sama urodziła. Ja na Twoim miejscu bym poszła za jakiś czas to sprawdzić, dla spokojności psychicznej. Pewnie nie takie to straszne jak pisze "internet" ale po co się martwić jak mozna sobie skontrolować.
A o jakich wypryskach pisałaś? ja mam takie dziwne kropki maleńkie, pojawiają się i znikają. A próby wątrobowe czemu masz? bo ja mam chyba problem z wątrobą, coś tak gin mówiła, miewam coś w stylu nerwobóli żołądka 
|
glukoze miałam idealną po 2 h i 75gr glukozy wynik to 119
a wypryski mam takie coś jakby ugryzienie komara, nie swędzi nie szczypie poprostu sa takie jakby krostki
jak powiedziałam o tym gince to zleciła mi próby wątrobowe
powiedziała że często w ciąży sa objawy związane z wątrobą - różne - a po ciąży znikają
ale kazała sprawdzić
co do łożyska to już sama nie wiem co myśleć w sumie kazał się nie martwić a Domiś wagę ma chyba ok jak na swój "wiek" bo wg ostatniego usg 29tyg5dni a jego waga to 1300 gr
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------
może pojadę np gdzieś za 2 tygodnie na ip
sprawdzić jak przybiera albo prywatnie już sama nie wiem
|
|
|