2014-08-15, 17:32
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać
Cytat:
Napisane przez manic
Ależ możesz gardzić kim chcesz tylko po co o tym mówisz? Inni ludzie mają w głębokim poważaniu Twoją pogardę i opinię na ich temat. Może to Cię tak boli? Twoje tak głębokie rozmyślania nikogo nie obchodzą. Jak tak bardzo gardzisz ludźmi to zostań pustelnikiem wtedy będziesz mógł się orgazmicznie napawać swą cudownością. To że ludzie są źli, słabi, żałośni i głupi nie ulega wątpliwości ale nawet ci najbardziej żałośni mają przebłyski szlachetności, dobroci etc. Taka natura ludzka.
A no tak za mało pretensjonalnie jak dla Ciebie? Dorzucić trochę egzaltacji ? 
|
manic,
Zakładając wątek chciałem przekonać się, ilu jest podobnie patrzących. Dostałem tyle maili, że nie muszę czuć się osamotnionym w odczuciach.
Twoje smuty... Zupełnie jakbyś czytała książkę i miała za złe, że ktoś ją napisał. Może, gdybyś była zakonnicą i wertowała kamasutrę... Ty czytasz wątek zwykłego chłopaka, który szukał i udało mu się znaleźć. Oczywiście oprócz wartościowych wyznań, całą masę parszywej jakości dowodów, że ignorancja nie wymarła.
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47715547]Panie Totalnie Wyobcowany i Niezrozumiany przez Plebs, nie jestem godna Twych rączek całować, a co dopiero osiągnąć Twój poziom inteligencji. Wolę być taka tępa i ograniczona umysłowo niż taka światła i szlachetna jak Ty, o mistrzu. 
Szkoda tylko, że jesteś taki inteligentny, a nie umiesz odpowiadać na pytania, które Ci zadajemy.[/QUOTE]
marko,
Zamiast pisać, że zadajecie pytanie, może lepiej, byście je zadawały w rzeczywistości oraz w sposób, by zbytnio nie wtapiały się w tekst...
|
|
|