2014-08-15, 17:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota
No właśnie nic... Je to samo.
Rano mleko, potem obiadek (zupka z: ziemniak, brokuł lub kalafior, marchewka, kaszka manna, seler, pietruszka + całe jajko dwa razy w tygodniu lub pierś z indyka tez dwa razy w tygodniu), popołudniu znów mleko, w między czasie chrupki kukurydziane, jabłko lub banan na podwieczorek, albo deserek (rzadko), kaszka wieczorem ta sama od 3 miesięcy - nestle śliwkowa i mleko przed spaniem  Jeszcze czasem jej kisiel robimy z soczku. Pije herbatkę z malin rozcieńczoną wodą...
|
a tak z ciekawosci zapytam dlaczego tylko 2 razy mięso?
Może jajecznice jej spróbujcie dać albo te placuszki z jabłkiem czy bananem bo tak mi się wydaje ze "nudno" trochę je
Cytat:
Napisane przez inwersja
Jak piszecie, że Wasze dzieci nie chcą pić mm to dla mnie to niepojętne, bo ja walczę o to żeby on jadł jak najwięcej normalnego jedzenia, bo jakby mu dać, to on by z chęcią tylko na mm żył
A i jeszcze niepojęte, że chcą jeść z łyżeczki. Miłosz to ma na łyżeczkę furię. 
Zupy to by w życiu nie zjadł chyba, że bym mu dała z kubeczka pić to może 
|
A jaka łyżeczka go karmisz? Pytam dlatego ze Ola tez mi nie jadła dopóki nie zmieniłam łyżeczki teraz karmie ja metalowa łyżeczka do herbaty i jest zadowolona
|
|