Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadbagaż w durnym Ryanairze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 17:18   #2
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Nadbagaż w durnym Ryanairze

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
Witam,

Potrzebuje porady, informacji....szukam szukam i znalesc nie moge...

Mam dwie walizki po 24kg kazda plus bagaz podreczny 10kg...
nie mam pojecia jak to dziala w Ryanairze, ciagle znajduje sprzeczne informacje, chcialabym przedewszystkim wiedziec ile moge ze soba zabrac bagazu i ile ewentualnie musialabym doplacac.

Lece z Buenos Aires do Madrytu, wiec nie mam zadnej mozlwosci "pozbycia" sie nadbagazu, potem z Madrytu do Krakowa...... inne tanie linie o ile mi wiadomo nie lataja z Hiszpani do PL, a przynajmniej nie z Madrytu, a moze jakis bus?....autokar......moze cie mi cos doradzic?, dac jakies wskazuwoki, namiary?
Tu masz ceny. Największe bagaże to 20 kg, za kolejny kg dopłata 10e za kg, więc kosmos, bo za sam nadbagaż wyjdzie Ci 80e! Polecam poszukać firmy kurierskiej, o ile masz trochę czasu w Madrycie, nadać do Polski. Sądzę, że wyjdzie sporo taniej. Ze sobą do samolotu weź tylko podręczny, który jest za free. Z tym, że kurier będzie szedł kilka dni raczej, nie wiem, czy możesz sobie na to pozwolić.
Ew. warto poszukać linii rejsowych na tej trasie i dowiedzieć się wcześniej, czy jest możliwość nadania samego bagażu - z tym, że niestety to też wymaga sporo czasu.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując