Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 18:44   #1091
kikunga
Zadomowienie

Dot.: Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez PaniAuto Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem czemu tak jest i średnio umiem jakoś coś z tym zrobić. Raczej seks nie przyszedł za szybko bo na pieszczoty zdecydowaliśmy się po roku bycia razem a na seks jeszcze pół roku później. Wszystko w naszym związku przychodziło stopniowo i bez pośpiechu. Dużo o tym rozmawiamy i w ogóle. Nie boje się ciąży bo dobrze się zabezpieczamy. Nie jest on też moim pierwszym partnerem.

Liczę że wszystko przyjdzie w swoim czasie dziwi mnie tylko ten koniec ochoty gdy on jest w połowie :/ Jest świetnie i nagle jakoś tak mi wszystko przechodzi. Bez powodu. Tak podobnie jest zaraz po orgazmie no ale właśnie... nic specjalnego nie czuje wtedy.
Nieprawda,że po orgazmie ochota przechodzi coś musi Cię dekoncentrować,może masz za dużo myśli w głowie? stresu?
Ile trwa Wasz stosunek? Może to dla Ciebei za długo i lepiej sprawdzały by się szybkie numerki?
Co z grą wstępną? Lubisz? Potrzebujesz? On wie o tym wszystkim co tu piszesz? Próbuje coś na to zaradzić?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.