Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 19:04   #947
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
A co Ci zależy proś ile wlezie a wręcz domagaj sie jeśli to takie samo działanie pamiętaj ze robimy sa dla Was a nie odwrotnie takze walcz o swoje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Kurde...a mnie to w sumie interesuje :p

U mnie to wygląda tak:
Śniadanie bufet od 7:30
Bierzesz tacke i jazda
Pieczywo do wyboru zwykle bułki, pełnoziarniste chleb jasny i ciemny, chalka i precle. Jest tez wasa pakowana po dwie kromeczki fabrycznie zamkniete i pupernikiel.
Kawa, herbata, soki, mleko i kakao.
Jogurty do wyboru. Musli gotowe juz zmieszane z jogurtrm. Płatki śniadaniowe. Ziarna slonesznika, siemię lniane, otręby. Jajecznica. Potem masło, matgaryna, pasztet, jakies pasty, dzemy miod nutella wszystko pakowane w sensue na jeden raz. No i taca z serami, taca z wedlina drobiowa i taca z wedlina. No i owoce. Sie dostaje taka rozpiske czego max można wziąść ale to i tak jest mega dużo. No i nijt sie tej listy nue trzyma. Bo jedna weźmie mnuej druga wiecej.
Obiad:
Przychodząc do sxpitala fostajesz menu i wybierasz z gory na caly tydzuen jedzenie. I wybierasz z podkategorii:
Pelny posiłek, lekki posiłek, posiłek wegetariański, maly posiłek, i jeszcze coś. No j wiadomo kazdy dzień cos innego.
Obiad przychodzi do pokoju.
Na tacy wszystko przykryte z kartką z twoim imienuem i nazwiskiem. Zawsze jest zupa, drugid danie, surówka plus deser.

Kolacja bufet:
Praktycznie to samo co na śniadanie ale nie ma musli. Jest dodatkowe pieczywo te Seele. Do tego jeszcze sałatki. A tak to jak przy śniadaniu.

Codziennie woda do pokoju.

I w ciągu dnia mozna zrobic sobie hetbate w bufecie do termosu. Hetbat tez pełno do wyboru. Nawet te z beba na kp. Zjeść jakiś owoc.
Ale wiem ze nue na każdym odziale tak było. Ale napewni tam gdzue bede leżeć juz mam sprawdzone no i najważniejsze. Moj M zaplaci 5,50 i możemy zjesc kolacje razem. W tym koszyczku dzidzia z nami na kolacji.