2014-08-15, 19:14
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez tygrysek83
Tak czytam o tym, że rozszerzacie dietę, a my na razie oprócz kaszki (dla zwiększenia wagi) nie dajemy nic. I tak się zastanawiam czy jest sens zaczynać przed wakacjami. Może poczekać do powrotu? Tylko wtedy młoda będzie już miała 6,5 miesiąca.... co sądzicie?
|
Ja tez bym zaczekala, my zamierzamy rozrzeszać diete dopiero po skończonym 6 miesiącu, narazie tylko gluten. Czyli inne pyszności zaczniemy dopiero od pażdziernika, a od listopada kryszyna idzie do żłobka- mam nadzieje, że ten miesiąc wystarczy, żeby oswoila się z nowymi smakami, bo nie wiem jeszcze co dają takim maluchom w żłobku.
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Pokażesz jakieś zdjęcia od Magdy?
Wrzucę coś później na FB.
Emi dostała dziś pierwszy raz marchewkę i nie chcę zapeszać, ale chyba nie będę miała w domu niejadka 
Co prawda jeszcze nie za bardzo ogarniała co ma robić, ale mieliła ją w buźce z dużym entuzjazmem, a gdy skończyła się porcja, wyraziła dość gwałtownie swój protest 
|
Limonka- wrzuć jakies fotki na forum , bo na facebooku to ja nie zobaczę 
dla Emilki za marchewkę, liczę na to , że i w tym Emilki będą zgodne!!! 
Tygrysek- pomysł z pierwsza stroną super, szczególnie dla mnie, bo te warzywa, owoce, soki to jeszcze czarna magia
Margo- poszłam do przychodni, powiedziałam co od ciebie usłyszałam i mam zarezerwowana szczepionkę, tylko żeby mi jej nikt nie podebrał. Jeszce raz dzięki za info, kolejny raz wizaż okazał się nieoceniony!
|