Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 19:14   #527
TynkaG
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość

Tak czytam o tym, że rozszerzacie dietę, a my na razie oprócz kaszki (dla zwiększenia wagi) nie dajemy nic. I tak się zastanawiam czy jest sens zaczynać przed wakacjami. Może poczekać do powrotu? Tylko wtedy młoda będzie już miała 6,5 miesiąca.... co sądzicie?
Ja tez bym zaczekala, my zamierzamy rozrzeszać diete dopiero po skończonym 6 miesiącu, narazie tylko gluten. Czyli inne pyszności zaczniemy dopiero od pażdziernika, a od listopada kryszyna idzie do żłobka- mam nadzieje, że ten miesiąc wystarczy, żeby oswoila się z nowymi smakami, bo nie wiem jeszcze co dają takim maluchom w żłobku.
Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Pokażesz jakieś zdjęcia od Magdy?
Wrzucę coś później na FB.

Emi dostała dziś pierwszy raz marchewkę i nie chcę zapeszać, ale chyba nie będę miała w domu niejadka
Co prawda jeszcze nie za bardzo ogarniała co ma robić, ale mieliła ją w buźce z dużym entuzjazmem, a gdy skończyła się porcja, wyraziła dość gwałtownie swój protest
Limonka- wrzuć jakies fotki na forum , bo na facebooku to ja nie zobaczę
dla Emilki za marchewkę, liczę na to , że i w tym Emilki będą zgodne!!!

Tygrysek- pomysł z pierwsza stroną super, szczególnie dla mnie, bo te warzywa, owoce, soki to jeszcze czarna magia
Margo- poszłam do przychodni, powiedziałam co od ciebie usłyszałam i mam zarezerwowana szczepionkę, tylko żeby mi jej nikt nie podebrał. Jeszce raz dzięki za info, kolejny raz wizaż okazał się nieoceniony!