2014-08-15, 18:25
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowe wizażanki :D
[QUOTE=przeklete_pragnieni a;47715488]No ja za tydzień zaczynam 5 miesiąc. A Ty na kiedy masz termin? Wiesz co, bardzo Ci współczuję i nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz, Boże, taka strata. Wiesz, ja poroniłam w 9 tygodniu, wiadomo, że to dla mnie również była tragedia, ale tak na prawdę ma się nijak do straty dziecka, jak już się czuło jego ruchy itd... Naprawdę bardzo mi przykro Trzymam kciuki, żeby teraz było wszystko dobrze u Ciebie i na pewno będzie 
To super juz pewnie ruchy czujesz
u mnie termin wychodzi na 6.04.2015r a moj Tż ma urodziny 07.04 wiec moze byc prezent dla tatusia 
bylo ciężko, nikomu takiej tragedii nie zycze....najpiekniejsza chwila jaka pamietam o moim Kubusiu to jak mąż zawiozl mnie do niego jak go zobaczylam taki malutki leżał caly poprzyczepiany do kabeklow...pielegniarka otworzyla mi inkubator i pozwoliła dotknąć glowki,Kubuś otworzyl oczka na ktorka chwile i te cieplo ktore poczulam od glowki za kazdym razem gdy to tym mysle mam dreszcze i lzy plyna same, ja wiem że po Aniolkach nie mozna płakać bo wtedy im jest tam smutno...ale tez żal co jest u mnie to nie umiem go powstrzymać... kazdego dnia jak poplyna lzy to potem jakos jest mi lzej... teraz wiem ze nie powinnam sie smucic dla tej dzidzi co jest teraz u mnie w brzuszku, staram sie byc bardziej usmiechnieta zely tam dla dzidzi w brzuszku bylo milo no ale nie zawsze daje rade..
|
|
|