Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadbagaż w durnym Ryanairze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 18:36   #7
Romanaccia
Zakorzenienie

Dot.: Nadbagaż w durnym Ryanairze

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to norwegian lata z madrytu do warszawy. popatrz jakie oni mają zasady z nadbagażem. Moim zdaniem przy tak ogromnym bagażu to lata się liniami regularnymi, a nie tanimi, ale jak tam sobie chcesz. Po dopłaceniu za te dwie walizki koszt przelotu tanimi może ci wyjść nawet większy niż regularnymi... A busy z hiszpanii do polski pewnie jakieś są, ale nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ze to są 3 dni drogi. 72 godziny w pozycji siedzącej w autobusie to nie jest fajne doświadczenie.
Nie ma bezposrednich lotow z Argentyny do Polski

Kazdy lot jest z przesiadka, owszem takie to sa do polski, ale niestety nie stac mnie na nie

Od lat mieszkam z grancia i podrozuje, autokar z hiszpani nie jedzie 72 godziny, z Madrytu do Wroclawia sa to jakies 42 godziny, mieszkalam wiele lat w Italii i wielokrotnie podrozowalam autokarami, to dla mnie zaden problem.

a regularnymi liniami z hiszpani do polski nie moge leciec, bo nie mam 3 tys zlotych na 3 godzinny lot

dlatego kombinuje jak moge.