2014-08-15, 20:22
|
#1007
|
|
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2010-01
Wiadomości: 8 665
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Cytat:
Napisane przez Daisy30
W kuchnia soli uzywam bardzo malo. Moze dlatego smak przypraw i produktow poddawanych obrobce w zupie jest dla mnie wazniejszy niz soli. Kasza nie czernieje, ziemniak soli nie wchlania, rosol jest klarowniejszy, wolowina nie twardnieje. Taki nawyk wyniesiony z domu. Wiem dla niektorych nie do przyjecia, zeby kanapke z warzywami i jajem, albo twarog ze szczypiorkiem i pieprzem sola nie potraktowac... Dla mnie norma.
|
Nie solę pomidora, ogórka, nie używam do twarożku (choć rzadko jem), ale nie wyobrażam sobie jeść ziemniaka bez soli czy mięsa z małym dodatkiem :P
|
|
|