Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 19:26   #1105
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne
Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
co do dziadka - bo on właśnie nie miał udaru, tylko w domu spał cały czas, babcia jest też chora, praktycznie jaskra i zaćma popsuły jej oczy i na jedno oko już nie widzi. Na neuro podejrzewali udar, nic nie wyszło, ale prawdopodobnie to była śpiączka po lekach - bo nie wstawał, zero ruchu i mu chyba źle dobrali leki. Dopiero na neuro go odtruli. No, ale na neuro potrzebowali miejsc, wiec przenieśli go na paliatywny i tam go karmią, dostaje leki, kroplówki, karmią go - w sumie ma tam naprawdę rewelacyjną opiekę w porównaniu z neurologią.

co do motywacji - to mi powoli też. też spadłam ładnie w lipcu, w sumie tak samo jak Ty, około 4 kg, ale +1 jest na bank. Mam ostatnio za mało ruchu i to wszystko przez to
miałam nawet dzisiaj propozycję wycieczki rowerowej do Krakowa (ok. 80 km ode mnie), ale na razie odpuściłam, bo trasa ciężka (przez Klucze, Olkusz, Bydlin, Skałę). Pewnie dojechałabym do Ogrodzieńca i bym się poddała

zazdroszczę!!

wiesz co, lekarka wypisała skierowanie i w ramach NFZ jak dziadek wróci do domu, to jest już załatwiona pielęgniarka, która przychodziłaby raz-dwa na dzień, żeby koło niego zrobić.

No moja prababcia jak dostała w ramach nfz to szanowna Pani miała się pofatygować do niej za 3 miesiące... Tyle, że ona miała 93 lata i po prostu wpadła w agonie z dnia na dzień...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiafx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

A co wy tak dzisiaj wszystkie pracujecie od rana przecież dzisiaj święto Ja to się byczę

Witam nową dziewczynę Fajnie, że jest nas coraz więcej
Kiedyś jakieś 3 lata temu też byłam na Dukanie, schudłam nie pamiętam, ale dosyć dużo, niestety jak zaczęłam w miarę normalnie jeść to kilogramy wróciły Od tego czasu tylko zdrowa dieta

Dzisiaj znowu lody jakoś ostatnio dzień bez lodów to dzień stracony
Ja dzisiaj zrobiłam sobie naleśniki słodzone słodzikiem z brzoskwinią i śliwkami
Pyszne
Później pozmywałam (bo mój Tż się na mnie obraził za to, że on zmywać nie umie ) i sobie poszedł... później poprasowałam i tak z wami sobie teraz jestem

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Casia witamy ja tym bardziej gorąco że moja szkrabica ma 3 mies.

Bakuś a w tesco nie będzie awokado? A w razie co wpadaj do mnie ja zaczynam sie uzależniać od niego
Kurczę zazdroszczę wam tych dzieciaczków
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora