Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 19:41   #281
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Zgadza się, być może jest coraz mniejszy popyt. Na święta chciałam kupić sypaną herbatę, ale od razu w puszce. Nie miałam możliwości podjechać do herbaciarni i szukałam po sklepach. Bezskutecznie. Z kawą w puszce też miałam problem - są sypane, ale wszystkie pakowane/sprasowane w torebki.
Szkoda

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Jutro będę w okolicy B. to skoczę i kupię czarne herbatki (zielona jakoś mi nie podchodzi ). Niecałe 3 zł za 100g smacznej herbaty, to okazja wobec której nie przejdę obojętnie
Ostatnio polubiłam czarną, liściasta herbatę z dodatkiem limonki, pyszności. Polecam spróbować
Szczęśliwie mam pod nosem sklep z wszelkiego rodzaju herbatą liściastą oraz kawą, którą sami wypalają/palą (nie piję kawy, więc nie wiem jak prawidłowo mam napisać ). Herbata nawet niedroga w porównaniu z innymi sklepami, ponieważ ceny są już od 6 zł za 50 g. No i dwóch przemiłych panów, służących radą np na upały świetna jest ostudzona yerba mate zaparzona z liśćmi mięty
Zazdroszczę